Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2021

Interhotel Spa, Sandanski

Interhotel Spa, Sandanski

 

 

 

 

 

 

 

Пакети со Свечена вечера во Механа Българе – 3 полупансиони

сместување капацитет 3 полупансиони
Двокреветна соба 2 лица 598€
Еднокреветна соба 1 лице 396€
Супериор соба 2 лица 668€
Студио 2 лица 752€
Апартман 2 лица 816€
Апартман „Фамили“ 3 лица 1.148€
Возрасен на доп. легло в апартман 1 лице 240€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба 1 лице 240€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартмаен 1 лице 240€
Деца до 3,99г. БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 70€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 122€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 70€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 70€

Цените се во   се плаќа во денари, 1  = 62 денари

 

Пакети со Свечена вечера во Механа Българе – 4 полупансиони

сместување капацитет 4 полупансиони
Двокреветна соба 2 лица 728€
Еднокреветна соба 1 лице 488€
Супериор соба 2 лица 818€
Студио 2 лица 928€
Апартман 2 лица 1.012€
Апартман „Фамили“ 3 лица 1.416€
Возрасен на доп. легло в апартман 1 лице 288€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба 1 лице 288€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартмаен 1 лице 288€
Деца до 3,99г. БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 82€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 150€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 82€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 82€

Цените се во   се плаќа во денари, 1  = 62 денари

 

Пакети со Свечена вечера во Ресторан Сандански или Ренесанс – 3 полупансиони

сместување капацитет 3 полупансиони
Двокреветна соба 2 лица 648€
Еднокреветна соба 1 лице 422€
Супериор соба 2 лица 720€
Студио 2 лица 804€
Апартман 2 лица 868€
Апартман „Фамили“ 3 лица 1224€
Возрасен на доп. легло в апартман 1 лице 266€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба 1 лице 266€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартмаен 1 лице 266€
Деца до 3,99г. БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 82€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 134€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 82€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 82€

Цените се во   се плаќа во денари, 1  = 62 денари

 

Пакети со Свечена вечера во Ресторан Сандански или Ренесанс – 4 полупансиони

сместување капацитет 4 полупансиони
Двокреветна соба 2 лица 780€
Еднокреветна соба 1 лице 512€
Супериор соба 2 лица 870€
Студио 2 лица 978€
Апартман 2 лица 1.062€
Апартман „Фамили“ 3 лица 1.494€
Возрасен на доп. легло в апартман 1 лице 314€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба 1 лице 314€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартмаен 1 лице 314€
Деца до 3,99г. БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 94€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 162€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 94€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 94€

Цените се во   се плаќа во денари, 1  = 62 денари

Услови:

Цената е за СОБА во евра и вклучува:
Сместување за соодветниот број на ноќевања и услуга појадок и вечера
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2020 /мени во соодветниот ресторан/
Појадок на 01.01.2021г. од 10:00 до 14:00 часот
Користење сауна, парна бања и фитнес центар
Користење затворен и надворешен базен со минерална вода;
Користење надворешен термален базен со минерална вода
Бесплатно – безжичен интернет низ хотелот
За деца: игралиште на отворено, игрална со професионален аниматор
ДДВ и туристичка такса
Цената важи за 3 и 4 ноќевања во периодот од 30.12.2020-02,01.2021г.
Резервацијата се смета за гарантирана со 40% аконтација.
Доплаќање до 100% – до 01.12.2020 година.

Износот на аконтацијата или уплатата од 100% не подлежат на враќање од страна на хотелот.
Интерхотел Сандански го задржува правото да ги менува цените.