Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Interhotel Spa 4*, Sandanski 2022

Interhotel Spa 4*, Sandanski 2022

 

 

 

INTERHOTEL SANDANSKI 4*                                                www.interhotelsandanski.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4

01.04-23.12.2022

Недела-Четврток

Петок-Сабота

Double Room   ( 2 adults)

96

117

Single Room

( 1 adult or 1 adult +1chd from 4 up to 11.99 y.o )

75

91

Superior Room (2 adults)

116

141

Studio (2 adults)

140

168

Suite (2 adults)

157

190

Family Suite (3 adults)

215

256

Teenager 12-15.99 y.o on extra bed in room ,studio or suite

32

39

Adult on extra bed in studio or suite

32

39

Children up to 3,99 y.o

Free

Free

Child 4-11.99 y.o with 1 adult in room –rack rate

Free

Free

Children 4-11.99 y.o on extra bed In a double room with 2 adults

15

17

Extra bed child 4-11.99 y.o in apartment or studio

Free

Free

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

Double Room ( 2 adults)

133

154

Single Room

( 1 adult or 1 adult +1chd from 4 up to 11.99 y.o )

93

109

Superior Room (2 adults)

152

177

Studio (2 adults)

176

205

Suite (2 adults)

194

226

Family Suite (3 adults)

270

313

teenager 12-15.99 y.o on extra bed in room ,studio or suite

50

57

adult on extra bed in studio or suite

50

57

Children up to 3,99 y.o

Free

Free

Child 4-11.99 y.o with 1 adult in room –rack rate

9

9

Children 4-11.99 y.o on extra bed In a double room with 2 adults

24

27

extra bed child 4-11.99 y.o in apartment or studio

9

9

Minimum and maximum capacity for all types of rooms in Interhotel Sandanski 2022

Room

Minimum

Maximum

Double

1 adult

2 adults+1 teeneger up to 15.99 + 1 baby up to 3.99

Superior

1 adult

2 adults+1 child up to 11.99 + 1 baby up to 3.99

Studio

1 adult

3 adults+1 child up to 11.99 +1 baby up to 3.99

Suite

1 adult

3 adults+1 child up to 11.99 +1 baby up to 3.99

Family Suite

1 adult

4 adults+1 teeneger up to 15.99 + 1 baby up to 3.99

Цените не се валидни за време на официјални национални празници во Р.Бугарија

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: