Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Iolis Villas, Gialova Вили Пелопонез \ Вили Грција

Iolis Villas, Gialova
Вили Пелопонез \ Вили Грција

IOLIS VILLAS GIALOVA www.iolis-villas.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

01.03-01.04

26.04-31.05

01.10-30.11

02.04-25.04

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.08

VILLA PERO

2-4 PAX

187

233

338

VILLA NEDA

2-4 PAX

135

175

210

VILLA POLYKASTI

2-5 PAX

187

233

338

VILLA ANTIOPI

2-6 PAX

210

245

350

Мин. престој

7

7

7

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД