Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Ionian Horizon Villas, Tsoukalades, Lefkada Вили Лефкада \ Вили Грција

Ionian Horizon Villas, Tsoukalades, Lefkada
Вили Лефкада \ Вили Грција

IONIAN HORIZON VILLAS TSOUKALADES LEFKADA             www.ionianhorizon.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

ЦЕНИ ВО АГЕНЦИЈА

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД