Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

IRIS HOTEL 3* Сивири

IRIS HOTEL 3* Сивири

IRIS HOTEL 3* SIVIRI                          www.iris-hotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5

14.05-22.05

01.10-15.10

23.05-07.06

16.09-30.09

08.06-06.07

25.08-15.09

07.07-24.08

 

SINGLE ROOM

1Ad

33

44

59

65

59

1Ad+1ch(0-1)

33

44

59

65

59

DOUBLE ROOM

2Ad

44

59

80

88

80

3Ad

60

78

106

119

106

2Ad+1ch(0-1)

44

59

80

88

80

2Ad+1ch(2-7.99)

44

59

80

88

80

SUITE

2Ad

80

97

125

138

125

2Ad+1ch(0-1)

80

97

125

138

125

2Ad+1ch(2-7.99)

80

97

125

138

125

2Ad+2ch(0-1)

80

97

125

138

125

2Ad+2ch(0-1)(2-7.99)

80

97

125

138

125

2Ad+2ch(2-7.99)

80

97

125

138

125

SUPERIOR ROOM

2Ad

64

77

98

108

98

QUADRUPLE ROOM

3Ad+1ch(2-7.99)

81

105

143

161

143

2Ad+2ch(2-7.99)

60

78

106

119

106

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM

1Ad

45

56

71

77

71

1Ad+1ch(0-1)

45

56

71

77

71

DOUBLE ROOM

2Ad

70

81

104

114

104

3Ad

94

109

140

154

140

2Ad+1ch(0-1)

70

81

104

114

104

2Ad+1ch(2-7.99)

70

81

104

114

104

SUITE

2Ad

101

125

154

169

154

2Ad+1ch(0-1)

101

125

154

169

154

2Ad+1ch(2-7.99)

101

125

154

169

154

2Ad+2ch(0-1)

101

125

154

169

154

2Ad+2ch(0-1)(2-7.99)

101

125

154

169

154

2Ad+2ch(2-7.99)

101

125

154

169

154

SUPERIOR ROOM

2Ad

88

101

123

133

123

QUADRUPLE ROOM

3Ad+1ch(2-7.99)

109

143

181

202

181

2Ad+2ch(2-7.99)

81

106

135

150

135

Опис: ресторан , бар, базен,базен за деца, детско игралишите,пинг понг,пул бар

Соби: САТ ТВ,клима,фрижидер

Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5 % ПОПУСТ