Пребарување

Внесете клучни зборови:

Мај 2021

Izvor 5* Аранѓеловац \ Србија

Izvor 5*
Аранѓеловац \ Србија

 

 

 

 

 

 

https://a-hotel-izvor.com/ 

Тип на соба

4 дена / 3 ноќи

5 дена / 4 ноќи

Double Room

450€

599€

Superiro Room

540€

720€

Apartment

690€

920€

Superior Aparment

899€

1.200€

Ценовник валиден за период 30.04 – 04.05.2021
Цена за 2 лица по пакет на база Полупансион

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: