Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2023/24

JAHORINA ZIMA 2024

JAHORINA ZIMA 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Јахорина

Јахорина (Босна и Херцеговина) припаѓа на Динарскиот планински систем, има неколку врвови од кои највисок е Огорјелица со 1916 мнв. 

Препорачуваме зимување и скијање на планината Јахорина  затоа што на располагање имате над 20 км уредени патеки за алпско скијање, поврзани со две модерни шест седишта, три двоседи, четири ски-лифтови и бебе-лифт, со вкупен капацитет од над 13.000 скијачи на час, модерни школи за скијање како и изнајмување ски. Препорачуваме презимување во Јахорина бидејќи квалитетот и изборот на патеки ги задоволуваат и почетниците и љубителите на најтешките патеки за скијање.
Планината Јахорина нуди пријатно алпско скијање, крос-кантри скијање, санкање, ноќно скијање, прошетки, ноќен живот со богати забавни програми на хотели и клубови. Зимската туристичка сезона на Јахорина во зависност од снежните услови започнува околу 15 декември и трае до 15 април.

 

ПОНУДИ НА ЛИНКОТ