Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Kairaba Sandy Villas Крф \ Грчки Острови

Kairaba Sandy Villas
Крф \ Грчки Острови

KAIRABA SANDY VILLAS 5* AGIOS GEORGIOS CORFU              www.kairaba-hotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

2/1

23.04.20
20.05.20

21.05.20
10.06.20

11.06.20
03.07.20

04.07.20
18.07.20

19.07.20
24.08.20

25.08.20
20.09.20

21.09.20
08.10.20

09.10.20
31.10.20

PROMO ROOM

2 ADL

147

200

251

271

293

271

200

147

1 ADL

147

200

251

271

293

271

200

147

SUITE ONE BEDROOM POOL VIEW

2 ADL

208

290

347

374

405

374

290

208

1 ADL

208

290

347

374

405

374

290

208

3 ADL

292

406

485

523

568

523

406

292

4 ADL

375

522

624

673

730

673

522

375

SUITE ONE BEDROOM SHARING POOL

2 ADL

245

340

403

437

473

437

340

245

1 ADL

245

340

403

437

473

437

340

245

3 ADL

342

476

564

612

663

612

476

342

SUITE ONE BEDROOM SWIM UP

2 ADL

222

313

369

403

439

403

313

222

1 ADL

222

313

369

403

439

403

313

222

3 ADL

311

438

517

564

615

564

438

311

4 ADL

399

563

664

726

791

726

563

399

SUITE TWO BEDROOMS PRIVATE POOL

2 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

1 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

3 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

4 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

5 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

6 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

SUPERIOR ROOM POOL VIEW

2 ADL

163

222

279

301

326

301

222

163

1 ADL

163

222

279

301

326

301

222

163

3 ADL

228

311

390

422

457

422

311

228

SUPERIOR ROOM SWIM UP

2 ADL

197

267

324

347

371

347

267

197

1 ADL

197

267

324

347

371

347

267

197

3 ADL

276

374

453

485

520

485

374

276

SUPERIOR SINGLE ROOM POOL VIEW

1 ADL

139

189

237

256

277

256

189

139

Мин. Престој

2

3

3

3

3

3

3

2

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 16 ГОДИНИ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 20.09.2020

( ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 31.10.2020

( ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 40 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 20.09.2020

(НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 31.10.2020

НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ