Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Kairaba Sandy Villas Крф \ Грчки Острови

Kairaba Sandy Villas
Крф \ Грчки Острови

KAIRABA SANDY VILLAS 5* AGIOS GEORGIOS CORFU              www.kairaba-hotels.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

2/1

23.04.20
20.05.20

21.05.20
10.06.20

11.06.20
03.07.20

04.07.20
18.07.20

19.07.20
24.08.20

25.08.20
20.09.20

21.09.20
08.10.20

09.10.20
31.10.20

PROMO ROOM

2 ADL

147

200

251

271

293

271

200

147

1 ADL

147

200

251

271

293

271

200

147

SUITE ONE BEDROOM POOL VIEW

2 ADL

208

290

347

374

405

374

290

208

1 ADL

208

290

347

374

405

374

290

208

3 ADL

292

406

485

523

568

523

406

292

4 ADL

375

522

624

673

730

673

522

375

SUITE ONE BEDROOM SHARING POOL

2 ADL

245

340

403

437

473

437

340

245

1 ADL

245

340

403

437

473

437

340

245

3 ADL

342

476

564

612

663

612

476

342

SUITE ONE BEDROOM SWIM UP

2 ADL

222

313

369

403

439

403

313

222

1 ADL

222

313

369

403

439

403

313

222

3 ADL

311

438

517

564

615

564

438

311

4 ADL

399

563

664

726

791

726

563

399

SUITE TWO BEDROOMS PRIVATE POOL

2 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

1 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

3 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

4 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

5 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

6 ADL

481

652

766

828

893

828

652

481

SUPERIOR ROOM POOL VIEW

2 ADL

163

222

279

301

326

301

222

163

1 ADL

163

222

279

301

326

301

222

163

3 ADL

228

311

390

422

457

422

311

228

SUPERIOR ROOM SWIM UP

2 ADL

197

267

324

347

371

347

267

197

1 ADL

197

267

324

347

371

347

267

197

3 ADL

276

374

453

485

520

485

374

276

SUPERIOR SINGLE ROOM POOL VIEW

1 ADL

139

189

237

256

277

256

189

139

Мин. Престој

2

3

3

3

3

3

3

2

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ХОТЕЛОТ НЕ ПРИМА ДЕЦА ПОД 16 ГОДИНИ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 20.09.2020

( ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 31.10.2020

( ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 40 % ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 20.09.2020

(НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.06.2020 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 31.10.2020

НЕ ВАЖИ ЗА PROMO ROOM )

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: