Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Karvouno Villas Вили Сивота \ Вили Грција

Karvouno Villas
Вили Сивота \ Вили Грција

KARVOUNO VILLAS SIVOTA                        www.karvounovillas.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - НОЌЕВАЊЕ

4

01.05-13.06

14.06-04.07

05.07-05.09

06.09-26.09

27.09-30.10

VILLA MICHAIL

4+2

310

470

654

470

310

VILLA ANDRIANA

7+2

499

720

1045

721

499

VILLA ALEXANDRA

8+2

565

780

1180

780

565

Мин. престој

3

5

7

5

3

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 45 ДЕНA ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

Free Cancellation Policy 45 days

50% Cancellation Fee 44-21 days

100 % Cancellation Fee 20-0 days

NON REFUNDABLE RATES -10%