Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Kassandra studios, Polihrono, Kassandra

Kassandra studios, Polihrono, Kassandra

KASSANDRA STUDIOS POLIHRONO                                           www.kassandravillas.com    

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

 

29.04-14.05

01.10-14.10

15.05-03.06

14.09-30.09

04.06-16.06

17.06-09.07

27.08-13.09

10.07-26.08

STUDIO SIDE SEA VIEW

2 Adults

60

65

81

104

123

3 Adults

60

65

81

104

123

2Ad+1Ch (0-1.99)

60

65

81

104

123

2Ad+1Ch (2-11.99)

60

65

81

104

123

FAMILY STUDIO

2 Adults

73

80

98

127

150

3 Adults

73

80

98

127

150

4 Adults

73

80

98

127

150

2Ad+1Ch (0-1.99)

73

80

98

127

150

2Ad+1Ch (2-11.99)

73

80

98

127

150

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

73

80

98

127

150

2Ad+2Ch (2-11.99)

73

80

98

127

150

2Ad+2Ch (0-1.99)

73

80

98

127

150

3Ad+1Ch (0-1.99)

73

80

98

127

150

3Ad+1Ch (2-11.99)

73

80

98

127

150

Мин.престој

3

3

4

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62,00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020 15% ПОПУСТ

( УПЛАТА 50% ДО 17.03.2020 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2020 10% ПОПУСТ

( УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ )

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: