Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2022

KATARINO SPA 4*

KATARINO SPA 4*

 

 

 

 

 

KATARINO SPA 4* BANSKO www.hotelkatarino.com

 

Број на лица

01.12.2021
22.12.2021

23.12.2021
28.12.2021

29.12.2021
02.01.2022

03.01.2022
09.01.2022

10.01.2022
05.03.2022

06.03.2022
21.04.2022

 
   

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

   

LUXURY ROOM

   

DOUBLE ROOM

101

147

185

117

109

101

   

DBL 1+1 CHD (0-13,99)

96

140

175

111

104

96

   

DBL 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

102

148

186

118

110

102

   

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

102

148

186

118

110

102

   

DBL 2+1 CHD (6-13,99)

127

184

231

147

137

127

   

DELUXE ROOM WITH BALCONY

   

DOUBLE ROOM

121

176

221

140

130

121

   

DBL 1+1 CHD (0-13,99)

115

167

210

133

124

115

   

DBL 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

122

177

222

141

131

122

   

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

122

177

222

141

131

122

   

DBL 2+1 CHD (6-13,99)

152

220

277

176

163

152

   

JUNIOR SUITE

   

JUNIOR SUITE 2 AD

139

201

253

160

149

139

   

JUNIOR SUITE 2 AD+EXTRA BED

188

272

342

216

201

188

   

JUS2 1+1 CHD (6-13,99)

139

201

253

160

149

139

   

JUS2 1+2 CHD (0-6,99) (6-13,99)

140

202

254

161

150

140

   

JUS2 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

174

252

317

201

187

174

   

JUS2 1+3 CHD (0-5,99) (6-13,99) (6-13,99)

175

253

318

202

188

175

   

JUS2 1+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99)

175

253

318

202

188

175

   

JUS2 2+1 CHD (0-5,99)

140

202

254

161

150

140

   

JUS2 2+1 CHD (6-13,99)

174

252

317

201

187

174

   

JUS2 2+2 CHD (0-5,99) (6-13,99)

175

253

318

202

188

175

   

JUS2 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

175

253

318

202

188

175

   

JUS2 3+1 CHD (0-5,99)

189

273

343

217

202

189

   

JUS2 3+1 CHD (6-13,99)

189

273

343

217

202

189

   

1 BEDROOM APARTMENT DELUX

   

APARTMENT 2AD

159

231

291

183

171

159

   

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

215

312

393

248

231

215

   

APT2 1+1 CHD (6-13,99)

159

231

291

183

171

159

   

APT2 1+2 CHD (0-6,99) (6-13,99)

160

232

292

184

172

160

   

APT2 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

199

289

364

230

215

199

   

APT2 1+3 CHD (0-5,99) (6-13,99) (6-13,99)

200

290

365

231

216

200

   

APT2 1+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99)

200

290

365

231

216

200

   

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

160

232

292

184

172

160

   

APT2 2+1 CHD (6-13,99)

199

289

364

230

215

199

   

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-13,99)

200

290

365

231

216

200

   

APT2 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

200

290

365

231

216

200

   

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

216

313

394

249

232

216

   

APT2 3+1 CHD (6-13,99)

216

313

394

249

232

216

   

1 BEDROOM APARTMENT VIP

   

APARTMENT 2AD

190

278

349

220

206

190

   

APT2 1+1 CHD (6-13,99)

190

278

349

220

206

190

   

APT2 1+2 CHD (0-6,99) (6-13,99)

191

279

350

221

207

191

   

APT2 1+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

238

348

437

276

258

238

   

APT2 1+3 CHD (0-5,99) (6-13,99) (6-13,99)

239

349

438

277

259

239

   

APT2 1+3 CHD (6-13,99) (6-13,99) (6-13,99)

239

349

438

277

259

239

   

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

191

279

350

221

207

191

   

APT2 2+1 CHD (6-13,99)

238

348

437

276

258

238

   

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-13,99)

239

349

438

277

259

239

   

APT2 2+2 CHD (6-13,99) (6-13,99)

239

349

438

277

259

239

   

Tуристичка такса по лице дневно

0.56

0.56

0.56

0.56

0.56

0.56

   

Пенали за откажување

Под 7 дена 1 ноќ

Под 30 дена 1 ноќ

Под 30 дена 50%

Под 14 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 7 дена 1 ноќ

   

Минимум престој

5

5

5

5

5

5

   

Доплата за Новогодишна Вечера 160 ЕУР за восранси и 80 ЕУР за деца од 6 до 13.99 години или 140 ЕУР за возарси и 70 ЕУР за деца од 6 до 13.99 години во главниот ресторан

   

Цената вклучува: користење на отворен и затворен базен, фитнес, џакузи,сауна, турска бања, интернет, паркинг

   

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.11.2021 10% ПОПУСТ

   

7=6 И 14=12 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 22.12.2021 И ОД 07.03 ДО 21.04.2022

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: