Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2022

KEMPINSKI GRAND ARENA BANSKO

KEMPINSKI GRAND ARENA BANSKO

 

 

 

 

 

 

 

KEMPINSKI GRAND ARENA BANSKO 5* BANSKO www.kempinski.com

Број на лица

10.12.2021
22.12.2021

23.12.2021
27.12.2021

28.12.2021
01.01.2022

02.01.2022
05.03.2022

06.03.2022
10.03.2022

11.03.2022
12.03.2022

13.03.2022
17.03.2022

18.03.2022
19.03.2022

20.03.2022
02.04.2022

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

DELUXE ROOM TOWN VIEW

DOUBLE ROOM

104

223

368

215

168

187

140

187

140

SINGLE ROOM

94

205

349

195

149

167

121

167

121

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

104

223

368

215

168

187

140

187

140

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

95

206

350

196

150

168

122

168

122

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

124

252

397

243

197

216

169

216

169

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

105

224

369

216

169

188

141

188

141

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

124

252

397

243

197

216

169

216

169

DELUXE ROOM MOUNTAIN VIEW

DOUBLE ROOM

112

242

386

233

187

206

159

206

159

SINGLE ROOM

102

222

366

213

167

186

139

186

139

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

112

242

386

233

187

206

159

206

159

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

103

223

367

214

168

187

140

187

140

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

132

271

415

262

216

235

188

235

188

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

129

273

433

263

212

233

181

233

181

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

132

271

415

262

216

235

188

235

188

EXECUTIVE ROOM

DOUBLE ROOM

131

261

405

251

206

223

178

223

178

SINGLE ROOM

121

241

385

232

186

205

158

205

158

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

131

261

405

251

206

223

178

223

178

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

122

242

386

233

187

206

159

206

159

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

151

290

434

255

234

252

207

252

207

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

132

262

406

252

207

224

179

224

179

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

151

290

434

255

234

252

207

252

207

JUNIOR SUITE TOWN VIEW

SINGLE ROOM

139

260

404

250

205

222

177

222

177

JUNIOR SUITE 2 AD

150

279

423

270

223

242

196

242

196

JUS2 1+1 CHD (6-11,99)

150

279

423

270

223

242

196

242

196

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

139

260

404

250

205

222

177

222

177

JUS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

170

308

452

296

252

271

225

271

225

JUS2 2+1 CHD (0-5,99)

151

280

424

271

225

243

197

243

197

JUS2 2+1 CHD (6-11,99)

170

308

452

296

252

271

225

271

225

JUNIOR SUITE MOUNTINE VIEW

SINGLE ROOM

149

278

422

269

222

241

195

241

195

JUNIOR SUITE 2 AD

159

298

442

289

242

261

215

261

215

JUS2 1+1 CHD (6-11,99)

159

298

442

289

242

261

215

261

215

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

150

279

423

270

223

242

196

242

196

JUS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

179

327

471

318

271

290

243

290

243

JUS2 2+1 CHD (0-5,99)

160

299

443

290

243

262

216

262

216

JUS2 2+1 CHD (6-11,99)

179

327

471

318

271

290

243

290

243

DELUXE SUITE

SINGLE ROOM

177

343

487

333

288

306

260

306

260

SUITE 2 ADULTS

187

362

506

353

307

326

279

326

279

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

225

419

563

410

363

382

336

382

336

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

178

344

488

334

289

307

261

307

261

SUI2A 1+1 CHD (6-11,99)

187

362

506

353

307

326

279

326

279

SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

207

391

535

379

336

354

308

354

308

SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)

188

363

489

335

290

308

262

308

262

SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)

207

391

535

379

336

354

308

354

308

SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

227

420

564

411

364

383

337

383

337

ALPINE SUITE

SINGLE ROOM

222

408

552

399

352

371

324

371

324

SUITE 2 ADULTS

233

428

572

418

372

390

344

390

344

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

271

484

628

474

429

447

401

447

401

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

223

409

553

400

353

372

325

372

325

SUI2A 1+1 CHD (6-11,99)

233

428

572

418

372

390

344

390

344

SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

253

456

601

446

401

419

373

419

373

SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)

235

429

573

419

373

391

345

391

345

SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)

253

456

601

446

401

419

373

419

373

SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

273

485

630

475

430

448

402

448

402

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА- ПОЛУПАНСИОН

DELUXE ROOM TOWN VIEW

DOUBLE ROOM

151

272

468

262

217

235

189

235

168

SINGLE ROOM

117

228

398

219

172

191

145

191

145

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

151

272

468

262

217

235

189

235

168

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

118

229

399

220

173

192

146

192

146

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

183

313

521

303

258

276

230

276

230

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

152

273

469

263

218

236

190

236

169

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

183

313

521

303

258

276

230

276

230

DELUXE ROOM MOUNTAIN VIEW

DOUBLE ROOM

161

290

487

281

235

253

207

253

207

SINGLE ROOM

127

247

417

238

191

210

164

210

164

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

161

290

487

281

235

253

207

253

207

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

127

247

417

238

191

210

164

210

164

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

193

331

538

322

276

295

248

295

248

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

162

291

488

282

236

254

208

254

208

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

193

331

538

322

276

295

248

295

248

EXECUTIVE ROOM

DOUBLE ROOM

179

309

504

300

253

272

226

272

226

SINGLE ROOM

145

266

435

256

210

228

182

228

182

DBL 1+1 CHD (6-11,99)

179

309

504

300

253

272

226

272

226

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

146

267

436

247

211

229

183

229

183

DBL 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

211

350

558

341

295

313

267

313

267

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

180

310

505

301

254

273

227

273

227

DBL 2+1 CHD (6-11,99)

211

350

558

341

295

313

267

313

267

JUNIOR SUITE TOWN VIEW

SINGLE ROOM

164

283

453

275

228

247

200

247

200

JUNIOR SUITE 2 AD

198

328

523

319

272

290

245

290

245

JUS2 1+1 CHD (6-11,99)

198

328

523

319

272

290

245

290

245

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

164

283

453

275

228

247

200

247

200

JUS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

230

369

576

359

313

331

286

331

286

JUS2 2+1 CHD (0-5,99)

199

329

524

320

273

291

246

291

246

JUS2 2+1 CHD (6-11,99)

230

369

576

359

313

331

286

331

286

JUNIOR SUITE MOUNTINE VIEW

SINGLE ROOM

172

302

472

293

247

266

219

266

219

JUNIOR SUITE 2 AD

207

346

542

337

290

309

262

309

262

JUS2 1+1 CHD (6-11,99)

207

346

542

337

290

309

262

309

262

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

173

303

473

294

248

267

220

267

220

JUS2 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

239

387

595

378

331

350

303

350

303

JUS2 2+1 CHD (0-5,99)

208

347

543

338

291

310

263

310

263

JUS2 2+1 CHD (6-11,99)

239

387

595

378

331

350

303

350

303

DELUXE SUITE

SINGLE ROOM

200

367

536

358

311

330

283

330

283

SUITE 2 ADULTS

235

411

606

401

356

373

328

373

328

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

297

492

713

482

437

454

409

454

409

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

200

367

536

358

311

330

283

330

283

SUI2A 1+1 CHD (6-11,99)

235

411

606

401

356

373

328

373

328

SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

267

452

660

442

397

414

369

414

369

SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)

236

412

607

402

357

374

329

374

329

SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)

267

452

660

442

397

414

369

414

369

SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

299

492

713

483

438

455

410

455

410

ALPINE SUITE

SINGLE ROOM

247

432

602

422

377

394

349

394

349

SUITE 2 ADULTS

281

475

671

467

420

439

392

439

392

SUITE 2 ADULTS+EXTRA BED

343

556

777

548

501

520

473

520

473

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

248

433

603

423

378

395

350

395

350

SUI2A 1+1 CHD (6-11,99)

281

475

671

467

420

439

392

439

392

SUI2A 1+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

313

516

724

508

461

480

433

480

433

SUI2A 2+1 CHD (0-5,99)

282

476

604

468

421

440

393

440

393

SUI2A 2+1 CHD (6-11,99)

313

516

724

508

461

480

433

480

433

SUI2A 2+2 CHD (6-11,99) (6-11,99)

346

558

777

549

502

521

474

521

474

Туристичка такса по лице дневно

1

1

1

1

1

1

1

1

1

Пенали за откажување

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 14 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

Под 3 дена 100%

No Show/ непојавување

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

100%

Доплата за Новогодишна Вечера 170 ЕУР за возрасни и 85 ЕУР за деца од 6 до 11.99 год.

Цената вклучува: користење на отворени и затворени базени, СПА , детски клуб, интернет, фитнес

 

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско им нуди на нашите гости 8 барови и ресторани.
Лоби барот нуди меѓународни оброци и голема разновидност на пијалоци и коктели.
Бела Виста Лаунџ Ве доближува до природата со својот неверојатен поглед кон планината.
Гледајте возбудливи спортски настани на Плазма екраните на сончевата Бела Виста тераса. 
Ресторан Галерија е нашиот меѓународен ресторан, кој предлага ексклузивно бифе во текот на денот и ноќта. Уживајте во одбраните јадења од целиот свет.
Коме Прима е нашиот медитерански ресторан, кој Ви ја нуди најдобрата италијанска кујна во Банско. Овде ќе имате можност да набљудувате како храната Ви се приготвува во нашата “шоу” кујна од врвни мајстори.


Витамин барот  е перфектното место за свежи и здрави пијалоци после тренинг во фитнес центарот. Во барот пушењето е забрането, а на гостите им нудиме голем избор на овошни коктели.
Ла веранда Бар & Лаунџ нуди не само исклучителен поглед кон планината, но и уникално мени и затоплен надворешен базен.
Пиано Бар “Sing Sing” ја загрева крвта со одлични музички изведби и духовита атмосфера.
Исклучително модерниот центар им нуди на своите клиенти внатрешен и надворешни базени, отворено и затворено џакузи, отворен тенис терен, 2 вида на парни бањи-Амам и Арома парна бања,2 вида сауни-Финска и Био сауна, Фитнес центар, соларуим и уникатна снежна соба. Пинг-понг, пикадо и Детското катче исто така стојат на располагање на гостите на на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско.

“Kempinski The Spa“ е патување инспирирано од менувањето на временските сезонни во Европа. Повикувајќи се на мудроста и лековитите својства на природата процедурите Спа го возобновуваат природниот баланс во организмот. Распослан во подножјето на величествената Пирин планина и опкружен од недопрена природа Kempinski The Spa нуди неверојатно доживување, предложено со европски стил.
Уште од влегувањето во Спа центарот, сетилата оживуваат преку ароми и нежна музика.
Експертски обучени терапевти и нивните лековити раце Ве носат на место за подмладување и релаксација. Водени од сезонските елементи на пролет, лето, есен и зима, овде нашите гости успеваат да постигнат совршен  баланс на телото и умот.
Секоја процедура е прилагодена со желбите и потребите на гостите и е принесена со целосно природни продукти, вклучувајќи Elemental herbology масло за сезонската масажа, и St. Barth’s и Thalgo за масажите за лице и тело.
Кемпински Хотел Зографски Арена Банско е водечки туристички комплес во Банско, кој нуди исклучителни конференциски капацитети, исто како и првокласно сместување и услуга. На вашите услуги ќе Ви биде професионален консиерж, кој ќе ги организира вашите корпоративни семинари, конференции и настани.

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: