Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

KING MARON HOTEL & SPA 4* Platanitis Beach Komotini

KING MARON HOTEL & SPA 4* Platanitis Beach Komotini

KING MARON HOTEL & SPA 4* Platanitis Beach Komotini    www.kingmaron.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

0

01.04-15.05

16.05-14.06

16.09-30.09

15.06-05.07

06.07-24.08

25.08-15.09

01.10-22.12

Dbl Standard Inland View

30

42

46

53

50

26

Dbl Standard Sea View

33

46

51

57

54

31

Double Executive

Sea View

37

51

55

62

58

35

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-4.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 5-11.99 г.

30%

30%

30%

30%

30%

30%

Junior Suite Inland View

46

55

68

75

71

39

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior SuiteSea View

55

68

76

85

81

44

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment Suite Sea View up to 4 pax

103

120

137

155

145

69

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Connected Room Sea View up to 4 pax

72

98

102

111

107

56

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

Dbl Standard Inland View

35

52

56

64

60

35

Dbl Standard Sea View

44

56

61

68

64

44

Double Executive

Sea View

48

61

65

72

69

48

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-4.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 5-11.99 г.

30%

30%

30%

30%

30%

30%

Junior Suite Inland View

56

65

78

85

82

56

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Sea View

65

78

87

96

91

65

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Apartment Suite Sea View up to 4 pax

113

130

147

165

155

113

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Connected Room Sea View

up to 4 pax

83

108

113

121

117

83

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Четврто лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

2

2

4

4

4

2

Stayover tax 3 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.04 ДО 30.06.2019

(УПЛАТА 80% ДО 05.03.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.07 ДО 30.09.2019

(УПЛАТА 80% ДО 05.05.2019)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.06.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.10 ДО 15.11.2019

(УПЛАТА 80% ДО 05.07.2019)

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: