Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2020/2021

Kronplatz - Ски-отворање 2020/21

Kronplatz - Ски-отворање 2020/21

Одлична цена за Kronplatz - Ски-отворање

Датуми: 2.12.- 6.12. / 9.12.-13.12. и 16.12.- 20.12.2020 година.

* Само за вас обезбедивме апартмани за 2, 4, 6 и 8 лица!

Kronplatz има исклучително добар распоред на патеки, бидејќи сите главни лифтови водат до  моќен рид од кој може да се спуштите во сите правци. На располагање ви стои 119 километри долга ски патеките и уште 31 модерни ски-лифтови. Со своите широки патеки, тој е вистински рај за љубителите на резби, а најхрабрите скијачи можат да се качат на уникатниот ‘Black 5’ предизвик, кој вклучува спуштање до 5 црни патеки, чија просечна должина е 4500 м, а најдолгата патека е дури 7848 м!

Вклучено во пакетот:

✔ Nаем на апартманот Крума 3 * (4-8 лица)

✔ Skipas Kronplatz 3 = 4 за 119 километри стаза

Вклучена постелнина, конечно чистење, Wi-Fi

Сè за 232 € по човек!

(Важи во сите 3 термини)

+ Организиран автобуски превоз 60 € по лице, во периодот 9.12.

ТОП ИЗБОР ЗА ОТВОРАЊЕ НА СКИ:

✔ Апартмани за изнајмување во Резиденција Соратру 2 *

✔ Скипас Кроплац 3 = 4 за 119 км патека

✔ Во Сан Виглио Ди Маребе само 50 метри од патеката

Lin Постелнина, крпи, чистење и Wi-Fi вклучени во цената

✔ Автобуски превоз од Белград

ЦЕНА: 328 € по човек!

(важи за периодот: 9.12. - 13.12.2020)