Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Lagomandra Hotel&Spa 4* Ситонија \ Халкидики

Lagomandra Hotel&Spa 4*
Ситонија \ Халкидики

LAGOMANDRA **** NIKITI 200 SOBI                                 www.lagomandra.gr

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ПОМЕЃУ 01.05 И 05.07.2019

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

01.05-20.05

21.05-14.06

15.06-30.06

01.07-05.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

53

72

95

138

1Ad+1ch(0-1)

53

72

95

138

DOUBLE DELUXE

2Ad

74

104

134

177

3Ad

92

129

167

221

2Ad+1ch(0-1)

74

104

134

177

2Ad+1ch(2-14.99)

74

104

134

177

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

64

88

120

152

3Ad

81

111

150

191

2Ad+1ch(0-1)

64

88

120

152

2Ad+1ch(2-14.99)

64

88

120

152

JUNIOR SUITE SUPERIOR

2Ad

75

104

160

187

3Ad

94

123

179

206

3Ad+1ch(0-1)

94

123

179

206

3Ad+1ch(2-14.99)

94

123

179

206

2Ad+1ch(0-1)

75

104

160

187

2Ad+1ch(2-14.99)

75

104

160

187

4Ad

113

141

198

224

2Ad+2ch(0-1)

75

104

160

187

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

75

104

160

187

2Ad+2ch(2-14.99)

75

104

160

187

SUITE

2Ad

96

134

190

265

3Ad

115

152

209

284

3Ad+1ch(0-1)

115

152

209

284

3Ad+1ch(2-14.99)

115

152

209

284

2Ad+1ch(0-1)

96

134

190

265

2Ad+1ch(2-14.99)

96

134

190

265

2Ad+2ch(0-1)

96

134

190

265

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

96

134

190

265

2Ad+2ch(2-14.99)

96

134

190

265

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

77

107

141

182

3Ad

97

135

177

229

2Ad+1ch(0-1)

77

107

141

182

2Ad+1ch(2-14.99)

77

107

141

182

MAISONETTE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

87

125

182

228

3Ad

106

144

201

246

3Ad+1ch(0-1)

106

144

201

246

3Ad+1ch(2-14.99)

106

144

201

246

3Ad+2ch(0-1)

106

144

201

246

3Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

106

144

201

246

3Ad+2ch(2-14.99)

106

144

201

246

2Ad+1ch(0-1)

87

125

182

228

2Ad+1ch(2-14.99)

87

125

182

228

4Ad

125

162

220

265

4Ad+1ch(0-1)

125

162

220

265

4Ad+1ch(2-14.99)

125

162

220

265

2Ad+2ch(0-1)

87

125

182

228

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

87

125

182

228

2Ad+2ch(2-14.99)

87

125

182

228

2Ad+3ch(0-1)

87

125

182

228

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-14.99)

87

125

182

228

2Ad+3ch(0-1)

(2-14.99)(2-14.99)

87

125

182

228

2Ad+3ch(2-14.99)

101

138

197

242

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad

76

95

119

161

1Ad+1ch(0-1)

76

95

119

161

DOUBLE DELUXE

2Ad

120

150

181

224

3Ad

162

200

238

292

2Ad+1ch(0-1)

120

150

181

224

2Ad+1ch(2-14.99)

135

165

194

239

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

112

136

168

200

3Ad

150

181

221

261

2Ad+1ch(0-1)

112

136

168

200

2Ad+1ch(2-14.99)

126

150

182

213

JUNIOR SUITE SUPERIOR

2Ad

123

150

207

233

3Ad

165

193

250

276

3Ad+1ch(0-1)

165

193

250

276

3Ad+1ch(2-14.99)

179

207

263

290

2Ad+1ch(0-1)

123

150

207

233

2Ad+1ch(2-14.99)

137

165

221

248

4Ad

207

235

292

318

2Ad+2ch(0-1)

123

150

207

233

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

137

165

221

248

2Ad+2ch(2-14.99)

150

179

235

262

SUITE

2Ad

144

181

238

313

3Ad

186

223

280

355

3Ad+1ch(0-1)

186

223

280

355

3Ad+1ch(2-14.99)

200

238

294

369

2Ad+1ch(0-1)

144

181

238

313

2Ad+1ch(2-14.99)

157

194

251

326

2Ad+2ch(0-1)

144

181

238

313

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

157

194

251

326

2Ad+2ch(2-14.99)

171

209

265

340

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

125

155

188

230

3Ad

167

204

248

298

2Ad+1ch(0-1)

125

155

188

230

2Ad+1ch(2-14.99)

138

169

202

244

MAISONETTE SUPERIOR SEA VIEW

2Ad

134

171

230

275

3Ad

176

213

272

317

3Ad+1ch(0-1)

176

213

272

317

3Ad+1ch(2-14.99)

190

228

286

332

3Ad+2ch(0-1)

176

213

272

317

3Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

190

228

286

332

3Ad+2ch(2-14.99)

204

242

301

345

2Ad+1ch(0-1)

134

171

230

275

2Ad+1ch(2-14.99)

148

186

244

288

4Ad

219

256

314

359

4Ad+1ch(0-1)

219

256

314

359

4Ad+1ch(2-14.99)

232

270

328

373

2Ad+2ch(0-1)

134

171

230

275

2Ad+2ch(0-1)

(2-14.99)

148

186

244

288

2Ad+2ch(2-14.99)

162

200

257

303

2Ad+3ch(0-1)

134

171

230

275

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-14.99)

148

186

244

288

2Ad+3ch(0-1)

(2-15.99)(2-14.99)

162

200

257

303

2Ad+3ch(2-14.99)

190

228

286

332

Минимум престој

4

4

5

5

Stayovertax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан,бар,базен,пул бар,конференциска сала,мини маркет,детско игралиште, детски базен,џакузи,одбојка,билијард, пинг понг, кошарка, тенис и др.

Соби : клима,фрижидер,ТВ, фен,телефон, балкон. Хотелот располага со централна клима која работи во период од 20.06 до 10.09

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: