Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Last Minute понуда од Poseidon Palace 4+*

Last Minute понуда од Poseidon Palace 4+*

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA www.poseidonpalace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5

20.06.20-03.07.20

04.07.20-31.07.20

 

 

SINGLE ROOM

1Ad

75

105

 

 

1Ad+1ch(0-1)

75

105

 

 

DOUBLE ROOM

2Ad

96

138

 

 

3Ad

130

186

 

 

2Ad+1ch(0-1)

96

138

 

 

2Ad+1ch(2-13.99)

96

138

 

 

2Ad+2ch(0-1)

96

138

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

96

138

 

 

2Ad+2ch(2-13.99)

120

172

 

 

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

148

206

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

137

191

 

 

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

206

228

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

191

211

 

 

SUITE

2Ad

152

209

 

 

2Ad+1ch(0-1)

152

209

 

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM

1Ad

85

118

 

 

1Ad+1ch(0-1)

85

118

 

 

DOUBLE ROOM

2Ad

116

164

 

 

3Ad

157

220

 

 

2Ad+1ch(0-1)

116

164

 

 

2Ad+1ch(2-13.99)

116

164

 

 

2Ad+2ch(0-1)

116

164

 

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

116

164

 

 

2Ad+2ch(2-13.99)

145

203

 

 

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

176

242

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

162

223

 

 

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

232

262

 

 

2Ad+2ch(0-13.99)

215

242

 

 

SUITE

2Ad

172

235

 

 

2Ad+1ch(0-1)

172

235

 

 

Минимум престој

3

5

 

 

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:тенис,конгрес,мини голф,отворен базен,детско игралиште ,мини клуб,спортови на вода,ресторан,бар и др.

Соби: телефон,клима,САТ ТВ ,сеф,интернет,мини бар

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 20.07.2020 SPO 2400

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ