Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Lefkadio Suites, Lefkada Town Лефкада \ Грчки Острови

Lefkadio Suites, Lefkada Town
Лефкада \ Грчки Острови

Lefkadio Suites Boutique Hotel Lefkada Town    www.lefkadiosuites.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

01.06.20-20.06.20

21.06.20-11.07.20

12.07.20-29.08.20

30.08.20-12.09.20

13.09.20-20.09.20

21.09.20-14.10.20

15.10.20-31.10.20

Suite - Jacuzzi

2Ad

141

178

222

178

141

112

95

3Ad

141

178

222

178

141

112

95

3Ad+1ch(0-2)

141

178

222

178

141

112

95

2Ad+1ch(0-2)

141

178

222

178

141

112

95

4Ad

141

178

222

178

141

112

95

2Ad+2ch(0-2)

141

178

222

178

141

112

95

Junior Suite -

2Ad

78

112

134

112

78

53

44

3Ad

88

122

144

122

88

63

54

2Ad+1ch(0-2)

78

112

134

112

78

53

44

Maisonette -

2Ad

123

157

189

157

123

90

74

3Ad

123

157

189

157

123

90

74

3Ad+1ch(0-2)

123

157

189

157

123

90

74

2Ad+1ch(0-2)

123

157

189

157

123

90

74

4Ad

123

157

189

157

123

90

74

2Ad+2ch(0-2)

123

157

189

157

123

90

74

Maisonette Junior -

2Ad

101

134

164

134

101

67

53

3Ad

111

144

173

144

111

77

63

3Ad+1ch(0-2)

111

144

173

144

111

77

63

2Ad+1ch(0-2)

101

134

164

134

101

67

53

4Ad

119

154

183

154

119

87

73

2Ad+2ch(0-2)

101

134

164

134

101

67

53

Suite Executive -

2Ad

134

167

203

167

134

104

88

3Ad

134

167

203

167

134

104

88

3Ad+1ch(0-2)

134

167

203

167

134

104

88

2Ad+1ch(0-2)

134

167

203

167

134

104

88

4Ad

134

167

203

167

134

104

88

2Ad+2ch(0-2)

134

167

203

167

134

104

88

Suite Superior -

2Ad

85

119

145

119

85

55

46

3Ad

95

129

155

129

95

65

56

3Ad+1ch(0-2)

95

129

155

129

95

65

56

2Ad+1ch(0-2)

85

119

145

119

85

55

46

4Ad

105

138

165

138

105

75

66

2Ad+2ch(0-2)

85

119

145

119

85

55

46

Мин.престој

1

1

2

1

1

1

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.06.2020 SPO 1968

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД РПИСТИГНУВАЊЕ

2020
01/01/2020-09/04/2020 & 21/09/2020- 31/12/2020
Free of charge up to 3 days prior to arrival and 50% of the total cost for 2 days or less.
10/04/2020- 24/05/2020 & 21/09/2020- 14/10/2020
Free of charge up to 7 days prior to arrival and 50% of the total cost for 6 or less.
25/05/2020- 20/06/2020 & 13/09/2020- 20/09/2020
Free of charge up to 14 days prior to arrival and 50 % of the total cost for 6 days or less.
21/06/2020- 12/09/2020

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: