Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Lesse Hotel 4*, Ханиоти

Lesse Hotel 4*, Ханиоти

Лето 2019
За резервации направени 02.09.18 00:00 дo 31.12.18

Минимум ноќи

 5

 5

 5

 5

 5

 5

 5

Вид на сместување

Услуга

Структура

27.04.19-31.05.19

01.06.19-30.06.19

01.07.19-31.07.19

01.08.19-20.08.19

21.08.19-31.08.19

01.09.19-30.09.19

01.10.19-30.10.19

Single Room - 

BB

1Ad

42.9

50.6

81.4

95.7

95.7

48.4

42.9

Single Room - 

BB

1Ad+1ch(0-1)

42.9

50.6

81.4

95.7

95.7

48.4

42.9

Double Room - 

BB

2Ad

42.9

61.6

86.9

101.2

101.2

58.3

42.9

Double Room - 

BB

2Ad+1ad

57.2

82.5

116.6

137.5

137.5

78.1

57.2

Double Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

57.2

82.5

116.6

137.5

137.5

78.1

57.2

Double Room - 

BB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

57.2

82.5

116.6

137.5

137.5

78.1

57.2

Double Room - 

BB

2Ad+1ch(0-1)

42.9

61.6

86.9

101.2

101.2

58.3

42.9

Double Room - 

BB

2Ad+1ch(2-11)

42.9

61.6

86.9

101.2

101.2

58.3

42.9

Double Room - 

BB

2Ad+2ch(0-1)

42.9

61.6

86.9

101.2

101.2

58.3

42.9

Double Room - 

BB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

42.9

61.6

86.9

101.2

101.2

58.3

42.9

Double Room - 

BB

2Ad+2ch(2-11)

52.8

77

107.8

126.5

126.5

72.6

52.8

Junior Suite - 

BB

2Ad

86.9

110

138.6

138.6

138.6

110

86.9

Junior Suite - 

BB

2Ad+1ad

86.9

110

138.6

138.6

138.6

110

86.9

Suite Family  - 

BB

2Ad

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad+1ch(0-11)

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ad+2ch(0-11)

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+1ch(0-11)

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ad

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ad+1ch(0-11)

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Suite Family  - 

BB

2Ad+2ch(0-11)

115.5

134.2

201.3

201.3

181.5

134.2

115.5

Single Room - 

HB

1Ad

51.7

56.1

90.2

105.6

105.6

53.9

51.7

Single Room - 

HB

1Ad+1ch(0-1)

51.7

56.1

90.2

105.6

105.6

53.9

51.7

Double Room - 

HB

2Ad

51.7

72.6

97.9

115.5

115.5

67.1

51.7

Double Room - 

HB

2Ad+1ad

70.4

97.9

132

155.1

155.1

90.2

70.4

Double Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-1)

70.4

97.9

132

155.1

155.1

90.2

70.4

Double Room - 

HB

2Ad+1ad+1ch(2-11)

70.4

97.9

132

155.1

155.1

90.2

70.4

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(0-1)

51.7

72.6

97.9

115.5

115.5

67.1

51.7

Double Room - 

HB

2Ad+1ch(2-11)

51.7

72.6

97.9

115.5

115.5

67.1

51.7

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)

51.7

72.6

97.9

115.5

115.5

67.1

51.7

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(0-1)(2-11)

51.7

72.6

97.9

115.5

115.5

67.1

51.7

Double Room - 

HB

2Ad+2ch(2-11)

64.9

91.3

122.1

144.1

144.1

83.6

64.9

Junior Suite - 

HB

2Ad

95.7

119.9

148.5

148.5

144.1

119.9

95.7

Junior Suite - 

HB

2Ad+1ad

95.7

119.9

148.5

148.5

144.1

119.9

95.7

Suite Family  - 

HB

2Ad

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad+1ch(0-11)

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ad+2ch(0-11)

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+1ch(0-11)

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ad

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ad+1ch(0-11)

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

Suite Family  - 

HB

2Ad+2ch(0-11)

134.2

152.9

224.4

224.4

201.3

152.9

134.2

 

Цените се дадени по соба / во евра

Изнoсот на таксите е следен:

Важно:

Хотелите го задржуваат правото да не ги сместат гостите кои нема да ја платат оваа такса.

ХОТЕЛ LESSE - ХАНИОТИ

Локација:

Хотелот Лесе 4* се наоѓа во туристичкото место Ханиоти на полуостровот Халкидики, Касандра. Оддалеченост од Ханиоти на околу 700 метри каде се сместени голем број на ресторани и продавници.

Капацитет и услуги:

Хотелските соби се опремени со ТВ со сателитски канали, телефон, клима, сеф, мини кујна, минибар, фен, даска за пеглање. На околу 100 метри од прекрасна песочна плажа и опкружен со шума и маслинови дрвја, овој хотел на своите гости им нуди 3 базени со голема летна тераса, надворешно џакузи, сауна, игротека за деца, бар покрај базен, а ла карт ресторан (појадок - шведска маса), мини маркет, билјард, пинг - понг, мини голф. 

 

Информации за објектот

Далечина од морето: 150 m

далечина од

Далечина од центарот: 800 m