Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

LILY ANN BEACH 3* Sithonia

LILY ANN BEACH 3* Sithonia

LILY ANN BEACH 3*                                                                    www.acrotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

 

01.05-24.05

22.09-19.10

25.05-14.06

08.09-21.09

15.06-19.07

25.08-07.09

20.07-24.08

DOUBLE GARDEN VIEW

2 Adults

62

88

120

161

3 Adults

84

118

162

217

2Ad+1Ch (0-1.99)

62

88

120

161

2Ad+1Ch (2-11.99)

62

88

120

161

2Ad+2Ch (2-11.99)

62

88

120

161

2Ad+2Ch (2-11.99)

78

110

150

201

2Ad+2Ch (0-1.99)

62

88

120

161

3Ad+1Ch (2-11.99)

84

118

162

217

3Ad+1Ch (0-1.99)

84

118

162

217

DOUBLE SEA VIEW

2 Adults

79

103

135

176

3 Adults

106

139

183

238

2Ad+1Ch (0-1.99)

79

103

135

176

2Ad+1Ch (2-11.99)

79

103

135

176

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

79

103

135

176

2Ad+2Ch (2-11.99)

99

129

169

221

2Ad+2Ch (0-1.99)

79

103

135

176

3Ad+1Ch (2-11.99)

106

139

183

238

3Ad+1Ch (0-1.99)

106

139

183

238

DOUBLE SUPERIOR GARDEN VIEW

2 Adults

81

108

149

209

3 Adults

109

145

201

282

2Ad+1Ch (0-1.99)

81

108

149

209

2Ad+1Ch (2-11.99)

81

108

149

209

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

81

108

149

209

2Ad+2Ch (2-11.99)

101

135

186

261

2Ad+2Ch (0-1.99)

81

108

149

209

3Ad+1Ch (0-1.99)

109

145

201

282

3Ad+1Ch (2-11.99)

109

145

201

282

DOUBLE SUPERIOR SEA VIEW

2 Adults

97

127

165

224

3 Adults

130

171

223

303

2Ad+1Ch (0-1.99)

97

127

165

224

2Ad+1Ch (2-11.99)

97

127

165

224

2Ad+2Ch (2-11.99) (0-1.99)

97

127

165

224

2Ad+2Ch (2-11.99)

121

158

207

280

2Ad+2Ch (0-1.99)

97

127

165

224

3Ad+1Ch (0-1.99)

130

171

223

303

3Ad+1Ch (2-11.99)

130

171

223

303

Мин. Престој

3

3

5

5

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден,се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД 01.05 ДО 14.06.2019

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.06 ДО 19.10.2019

( УПЛАТА 50% ДО 15.04.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 10% ПОПУСТ ( УПЛАТА 50% ДО 15.05.2019 )

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: