Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Mendi 4*, Касандра

Mendi 4*, Касандра

MENDI**** KALANDRA                          172 SOBI        www.mendi-hotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

5

 

01.05-31.05

01.10-15.10

01.06-20.06

16.09-30.09

21.06-14.07

26.08-15.09

15.07-25.08

FAMILY ROOM GROUND FLOOR

3Ad+1ch(0-1)

156

172

197

227

3Ad+1ch(2-6.99)

156

172

197

227

3Ad+1ch(7-12.99)

186

204

233

267

4Ad

197

217

248

285

2Ad+2ch(0-1)

116

128

146

168

2Ad+2ch(0-1)

(2-6.99)

116

128

146

168

2Ad+2ch(0-1)

(7-12.99)

145

159

182

209

2Ad+2ch(2-6.99)

145

159

182

209

2Ad+2ch(2-6.99)

(7-12.99)

145

159

182

209

2Ad+2ch(7-12.99)

173

191

219

251

DOUBLE ROOM GROUND FLOOR GARDEN VIEW

2Ad

96

108

126

148

3Ad

129

146

170

199

2Ad+1ch(0-1)

96

108

126

148

2Ad+1ch(2-6.99)

96

108

126

148

2Ad+1ch(7-12.99)

119

135

157

185

SINGLE ROOM MOUNTAIN VIEW

1Ad

53

59

66

78

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Ad

72

84

96

122

2Ad+1ch(0-1)

72

84

96

122

2Ad+1ch(2-6.99)

72

84

96

122

2Ad+1ch(7-12.99)

90

105

119

152

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

2Ad

139

159

171

193

3Ad

189

215

231

261

2Ad+1ch(0-1)

139

159

171

193

2Ad+1ch(2-6.99)

139

159

171

193

2Ad+1ch(7-12.99)

175

199

214

242

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

78

90

102

128

2Ad+1ch(0-1)

78

90

102

128

2Ad+1ch(2-6.99)

78

90

102

128

2Ad+1ch(7-12.99)

97

113

127

159

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –СЕ ВКЛУЧЕНО

FAMILY ROOM GROUND FLOOR

3Ad+1ch(0-1)

215

232

256

286

3Ad+1ch(2-6.99)

215

232

256

286

3Ad+1ch(7-12.99)

255

274

303

337

4Ad

276

296

327

365

2Ad+2ch(0-1)

156

168

186

208

2Ad+2ch(0-1)

(2-6.99)

156

168

186

208

2Ad+2ch(0-1)

(7-12.99)

194

209

232

259

2Ad+2ch(2-6.99)

194

209

232

259

2Ad+2ch(2-6.99)

(7-12.99)

194

209

232

259

2Ad+2ch(7-12.99)

233

251

278

311

DOUBLE ROOM GROUND FLOOR GARDEN VIEW

2Ad

136

148

166

188

3Ad

189

206

230

259

2Ad+1ch(0-1)

136

148

166

188

2Ad+1ch(2-6.99)

136

148

166

188

2Ad+1ch(7-12.99)

169

185

207

234

SINGLE ROOM MOUNTAIN VIEW

1Ad

73

78

86

98

DOUBLE ROOM MOUNTAIN VIEW

2Ad

112

124

136

161

2Ad+1ch(0-1)

112

124

136

161

2Ad+1ch(2-6.99)

112

124

136

161

2Ad+1ch(7-12.99)

139

155

169

202

JUNIOR SUITE MOUNTAIN VIEW

2Ad

179

199

211

233

3Ad

249

275

291

320

2Ad+1ch(0-1)

179

199

211

233

2Ad+1ch(2-6.99)

179

199

211

233

2Ad+1ch(7-12.99)

224

249

264

292

DOUBLE ROOM SEA VIEW

2Ad

118

129

141

168

2Ad+1ch(0-1)

118

129

141

168

2Ad+1ch(2-6.99)

118

129

141

168

2Ad+1ch(7-12.99)

147

162

177

209

Климата е вклучена во цена од 21.06 до 15.09.2017 во останатите периоди се наплаќа по 5 Еур на ден ( на лице место )

Минимум престој

5

5

5

7

Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: ресторан ,таверна ,бар ,пул бар ,бар на плажа ,мини маркет, гифт шоп,ТВ салон,базен, детски базен,детскоигралиште,амам,џакузи,анимациска програма, спортови на вода,конгресен центар. Чадори и лежалки на плажа 3 Еур за лице на ден

Соби: клима, телефон,радио,САТ ТВ,фрижидер, фен,балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ