Пребарување

Внесете клучни зборови:

Банско - Зима 2020/2021

MPM Спорт 4*, Банско

MPM Спорт 4*, Банско

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MPM SPORT 4* BANSKO                           www.mpmhotels.bg

 

01.12.2020
18.12.2020

19.12.2020
25.12.2020

26.12.2020
03.01.2021

04.01.2021
09.01.2021

10.01.2021
05.03.2021

06.03.2021
11.04.2021

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА - ПОЛУПАНСИОН

EXECUTIVE ROOM

DOUBLE ROOM

96

118

176

147

118

96

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

134

165

246

206

165

134

SINGLE ROOM

87

98

175

146

98

87

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

86

106

158

132

106

86

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

88

99

176

147

99

88

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

87

107

159

133

107

87

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

106

126

178

152

126

106

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

97

119

177

148

119

97

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

116

138

196

167

138

116

DELUXE ROOM

DOUBLE ROOM

105

129

204

171

129

105

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

146

181

286

240

181

147

SINGLE ROOM

91

103

203

170

105

91

DBL 1+1 CHD (2-12,99)

94

116

184

154

116

94

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

92

104

304

171

106

92

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

95

117

185

155

117

95

DBL 1+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

114

136

204

174

136

114

DBL 1+3 CHD (2-12,99) (2-12,99)

(2-12,99)

134

156

224

194

156

134

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

106

130

205

172

130

106

DBL 2+1 CHD (2-12,99)

125

149

224

191

149

125

DBL 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

126

150

225

192

150

126

DBL 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

145

169

244

211

169

145

3+1 CHD (0-1,99)

148

182

287

241

182

148

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

152

180

269

230

180

152

APARTMENT [3ADL]

153

181

270

231

181

153

APARTMENT [4ADL]

154

182

271

232

182

154

APP 2+1 CHD (0-1,99)

153

181

270

231

181

153

APP 2+1 CHD (2-12,99)

153

181

270

231

181

153

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

154

182

271

232

182

154

APP 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

154

182

271

232

182

154

APP 3+1 CHD (0-1,99)

154

182

271

232

182

154

APP 3+1 CHD (2-12,99)

154

182

271

232

182

154

DELUXE VIP APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

224

252

341

302

252

224

APARTMENT [3ADL]

225

253

342

303

253

225

APARTMENT [4ADL]

226

254

343

304

254

226

APP 2+1 CHD (0-1,99)

225

253

342

303

253

225

APP 2+1 CHD (2-12,99)

225

253

342

303

253

225

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-12,99)

226

254

343

304

254

226

APP 2+2 CHD (2-12,99) (2-12,99)

226

254

343

304

254

226

APP 3+1 CHD (0-1,99)

226

254

343

304

254

226

APP 3+1 CHD (2-12,99)

226

254

343

304

254

226

Минимум престој

1

3

5

4

3

1

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување резервација

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 100%

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Соби: клима,САТ ТВ,телефон, балкон , интернет

Опис: ресторан, бар, СПА центар, затворен базен, лоби, ски гардероба

Попусти и доплати:. Новогодишна вечера 85 ЕУР за возрасни и 45 ЕУР за деца , доплата за затворена гаража на ден 8 Еур

Цената вклучува:користење на затворен базен,сауна,парна бања,римска бања,ски гардероба, WI-FI во лоби

Локација: Веднаш до Гондолата

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2020 И ОД 13.03 ДО 11.04.2021