Пребарување

Внесете клучни зборови:

Банско - Зима 2020/2021

MPM GUINNESS 4* BANSKO  

MPM GUINNESS 4* BANSKO  

MPM GUINNESS 4* BANSKO                               www.mpmhotels.bg

1

01.12.2020
18.12.2020

19.12.2020
25.12.2020

26.12.2020
03.01.2021

04.01.2021
09.01.2021

10.01.2021
15.01.2021

16.01.2021
26.02.2021

27.02.2021
11.04.2021

STUDIO

SINGLE ROOM

77

110

146

110

77

82

77

STUDIO

88

111

147

111

88

98

88

STUDIO+EXTRA BED

123

156

205

156

123

137

123

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

78

111

147

111

78

83

78

STD 1+1 CHD (2-11,99)

88

111

147

111

88

98

88

STD 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

89

112

148

112

89

99

89

STD 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

103

126

162

126

103

113

103

STD 2+1 CHD (0-1,99)

89

112

148

112

89

99

89

STD 2+1 CHD (2-11,99)

103

126

162

126

103

113

103

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT

95

120

158

120

95

105

95

APARTMENT+EXTRA BED

133

168

221

168

133

146

133

APARTMENT+EXTRA BED [2. ADL]

170

216

284

216

170

188

170

APP 1+1 CHD (2-11,99)

95

120

158

120

95

105

95

APP 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

96

121

159

121

96

106

96

APP 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

110

135

205

135

110

120

110

APP 1+3 CHD (2-11,99) (2-11,99) (2-12,99)

147

183

236

183

147

161

147

APP 2+1 CHD (0-1,99)

96

121

159

121

96

106

96

APP 2+1 CHD (2-11,99)

110

135

173

135

110

120

110

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

111

136

174

136

111

121

111

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

125

150

188

150

125

135

125

3+1 CHD (0-1,99)

133

168

221

168

133

146

133

3+1 CHD (2-11,99)

147

183

236

183

147

161

147

2 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT [2ADL]

158

207

280

207

158

185

158

APARTMENT [3ADL]

159

208

281

208

159

186

159

APARTMENT [4ADL]

160

209

282

209

160

187

160

APP 2+1 CHD (0-1,99)

159

208

281

208

159

186

159

APP 2+1 CHD (2-11,99)

159

208

281

208

159

186

159

APP 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

160

209

282

209

160

187

160

APP 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

160

209

282

209

160

187

160

APP 3+1 CHD (0-1,99)

160

209

282

209

160

187

160

APP 3+1 CHD (2-11,99)

160

209

282

209

160

187

160

Такса

Вклучено

Вклучено

Вклучено

Вклучено

Вклучено

Вклучено

Вклучено

Откажување резрвација

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 14 дена 100%

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 100%

Под 3 дена 1 ноќевање

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

Минимум престој

1

3

4

3

1

3

1

Соби: клима ,САТ ТВ,фен,мини бар,балкон,интернет

Опис: рецепција,конференциска сала,ресторан,меана,лоби бар,СПА,билијард,пинг понг ,затворен базен

Попусти и доплати: Новогодишна вечера 80 ЕУР , деца од 2-11.99 40 ЕУР , гаража 8 ЕУР на ден

Локација: 150 метри од Гондолата, 800 метри од центарот на Банско

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна,парна бања,WI-FI во лоби, трансфер до гондолата ,

( затворен паркинг со доплата на лице место 8 EUR)

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.08.2020 20% ПОПУСТ

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2020 15% ПОПУСТ

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 23.12.2020 И ОД 09.03 ДО 11.04.2021

ПОПУСТИТЕ СЕ КОМБИНИРААТ