Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

MSC - CARIBBEAN & ANTILLES 2023

MSC - CARIBBEAN & ANTILLES 2023

 

 

 

 

 

Мајами (Соединети Американски Држави), Белизе Сити (Белизе), Исла де Роатан (Хондурас), Коста Маја (Мексико), Океан Кеј (MSC Marine Res), Мајами (Соединети Американски Држави)

 

Брод MSC DIVINA

 

Појдовно пристаниште Мајами, САД

 

Датум на поаѓање 17.03.2023

 

Времетраење 7 НОЌЕВАЊА

 

 

Ден

Датум

Пристаниште

Пристигнување

Поаѓање

петок

17/3/2023

Мајами, САД

-

17:00 часот

сабота

18/3/2023

На море

-

-

недела

19/3/2023

Белизе Сити, Белизе

11:00 часот

19:00 часот

понеделник

20/3/2023

Исла де Роатан, Хондурас

09:00 часот

18:00 часот

вторник

21/3/2023

Коста Маја, Мексико

08:00 часот

18:00 часот

среда

22/3/2023

На море

-

-

четврток

23/3/2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

09:00 часот

22:00 часот

петок

24/3/2023

Мајами, САД

07:00 часот

-

 

 

 

Мајами (Соединети Американски Држави), Океан Кеј (MSC Marine Res), Насау (Бахамите), Сан Хуан (Порторико), Порто Плата (Доминиканска република), Мајами (Соединети Американски Држави)

 

Брод MSC SEASCAPE

 

Појдовно пристаниште Мајами, САД

 

Датум на поаѓање 05.03.2023, 19.03.2023, 02 и 16.04.2023

 

Времетраење 7 НОЌЕВАЊА

 

 

Ден

 

Датум

Пристаниште

Пристигнување

Поаѓање

 

Недела

 

5/3/2023

Мајами, САД

-

17:00 часот

 

Пон

 

6/3/2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

08:00 часот

18:00 часот

 

вт

 

7/3/2023

Насау, Бахамите

07:00 часот

14:00 часот

 

ср

 

8/3/2023

Ден на море

-

-

 

чет

 

9/3/2023

Сан Хуан, Порторико

10:00 часот

17:00 часот

 

петок

 

10/3/2023

Пуерто Плата, Доминиканска Република

10:00 часот

18:00 часот

 

Саб

 

3.11.2023

Ден на море

-

-

 

Недела

 

3.12.2023

Мајами, САД

07:00 часот

-

 

 

 

 

 

 

Мајами (Соединети Американски Држави), Оушн Кеј (MSC Marine Res), Мајами (Соединети Американски Држави), Насау (Бахамите), Оушн Кеј (MSC Marine Res), Мајами (Соединети Американски Држави)

 

Брод MSC DIVINA

 

Појдовно пристаниште Мајами, САД

 

Датум на поаѓање 07.04.2023

 

Времетраење 7 НОЌЕВАЊА

 

 

Ден

 

Датум

Пристаниште

Пристигнување

Поаѓање

 

петок

 

4.7.2023

Мајами, САД

-

19:00 часот

 

Саб

 

4.8.2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

07:00 часот

23:59

 

Недела

 

4.9.2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

00:01 часот

13:00 часот

 

Пон

 

4.10.2023

Мајами, САД

07:00 часот

19:00 часот

 

вт

 

4.11.2023

Насау, Бахамите

08:00 часот

18:00 часот

 

ср

 

4.12.2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

07:00 часот

23:59

 

чет

 

13/4/2023

Океан Кеј МСЦ морски резерват, Бахамите

00:01 часот

15:00 часот

 

петок

 

14/4/2023

Мајами, САД

07:00 часот

-