Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

MSC GRANDIOSA

MSC GRANDIOSA

Итенерер: Genoa (Italy), Civitavecchia (Italy), Palermo (Italy), Valletta (Malta), Barcelona (Spain), Marseille (France), Genoa (Italy)
Брод: MSC GRANDIOSA
Пристаниште: Genoa, Italy
Датум на тргнување: 04/01/2020
Времетраење: 7 ноќи


 Термини на поаѓање:

ЈАНУAРИ 4 11 18 25
ФЕВРУАРИ 1 8 15

 

 

ТИП НА КАБИНА

ВНАТРЕШНА

ПОГЛЕД НА ОКЕАН

БАЛКОН

  BELLA EXP

од 879.00 € од 1,043.50 € од 1,208.50 €
FANTASTICA EXP од 968.00 € од 1,118.50 € од 1,328.50 €
AUREA EXP  /  / од 1,958.50 €

 

 

 


*Цените се дадени по кабина  за 2 особи со вклучени пристанишни такси!

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: