Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

MSC MERAVIGLIA

MSC MERAVIGLIA

Итенерер: Copenhagen (Denmark), Helsinki (Finland), St Petersburg (Russian Fed.), Tallinn (Estonia), Kiel (Germany), Copenhagen (Denmark)
Брод: MSC MERAVIGLIA
Пристаниште: Copenhagen, Denmark
Датум на тргнување: 03/05/2020
Времетраење: 7 ноќи

Термини на поаѓање:

MAJ 3 7 31 /
ЈУНИ 14 28 /

 

 


 

Ден Датум Пристаниште Пристигнување Заминување
1 03/5/2020 Copenhagen, Denmark - 06:00 PM
2 04/5/2020 Day at sea - -
3 05/5/2020 Helsinki, Finland 12:00 AM 06:00 PM
4 06/5/2020 St Petersburg, Russian Fed. 07:00 AM 09:00 PM
5 07/5/2020 Tallin, Estonia 09:00 AM 06:00 PM
6 08/5/2020 Day at sea - -
7 09/5/2020 Kiel, Germany 07:00 AM 07:00 PM
8 10/5/2020 Copenhagen, Denmark 09:00 AM -

 

ТИП НА КАБИНА

ВНАТРЕШНА

ПОГЛЕД НА ОКЕАН

БАЛКОН

BELLA EXP

од 1,259.00 € од 1,578.00 € од 2,378.00 €
FANTASTICA EXP од 1,678.00 € од 2,178.00 € од 2,578.00 €
AUREA EXP     од 3,378.00 €

 

 

 

 

 

*Цените се дадени по кабина  за 2 особи со вклучени пристанишни такси!

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: