Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

MSC SUMMER 2024 PROMO HAPPY DRINK

MSC SUMMER 2024
PROMO HAPPY DRINK

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aктивна промо понуда Summer Wave smiley 
HAPPY DRINK ќе важи за сезоната на поаѓање лето 2024 година, која ќе трае до крајот на 3-ти месец 2024 година.
 
Гостите можат да изберат од различни маршрути за да го резервираат својот следен одмор.
 Понуда на интинерери на овој линк
Деталите за оваа промотивна понуда подолу.
 
Услови на промотивната понуда:
 име на промотивната понуда: HAPPY DRINK
• важност на промотивната понуда: од 13.11.23 до 31.03.2024
• Поаѓања во сезоната ЛЕТО 2024
• област на крстарење: Карибите, Далечниот Исток, Медитеранот, Северна Европа, Северна Америка
• Механизам за промоција:
o HAPPY DRINK* бесплатен лесен пакет за пијалок за сите патници со резервирано Bella/Fantastica/Aurea искуство
o ОСНОВНА ЦЕЛИНА – само крстарење
• Услови: стандардни услови за резервација и флексибилност за резервација
• Може да се комбинира со други попусти: поволности на MSC Yacht Club, ваучер за идно крстарење (FCC) и промоции на каталог
• Посебни услови: промотивната понуда не може да се применува ретроактивно, зависи од достапноста и е предмет на динамични промени на цените.
                                
* за Карибите/Северна Америка, ценовната понуда за HAPPY DRINK ќе биде достапна на крстарења од 4 ноќевања и повеќе.

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });