Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2024

Musala 4* (Ex.Yanakiev)

Musala 4* (Ex.Yanakiev)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MUSALA 4* BOROVETS (EX. YANAKIEV)                          www.hotel-musala.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12.2023
22.12.2023

23.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
01.01.2024

02.01.2024
05.01.2024

06.01.2024
09.02.2024

10.02.2024
16.02.2024

17.02.2024
09.03.2024

10.03.2024
14.04.2024

STANDARD ROOM 

DOUBLE ROOM

103

185

283

232

185

232

185

103

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

139

250

383

314

250

314

250

139

SINGLE ROOM

88

154

232

192

154

192

154

88

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

89

155

233

193

155

193

155

89

SGL 1+1 CHD (6-12,99)

89

155

233

193

155

193

155

89

DBL 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

104

186

284

233

186

233

186

104

SGL 1+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

90

156

234

194

156

194

156

90

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

104

186

284

233

186

233

186

104

DBL 2+1 CHD (6-12,99)

118

201

299

248

201

248

201

118

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2 AD

143

252

387

296

252

296

252

143

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

155

265

399

308

265

308

265

155

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

[2. ADL]

167

277

412

320

277

320

277

168

APT2 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

150

259

394

302

259

302

259

150

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

144

253

388

297

253

297

253

144

APT2 2+1 CHD (6-12,99)

150

259

394

302

259

302

259

150

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

151

260

395

303

260

303

260

151

APT2 2+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

156

266

400

309

266

308

266

156

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

156

266

400

309

266

308

266

156

APT2 3+1 CHD (6-12,99)

162

271

406

315

271

315

271

162

ЦЕНИ СА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН

STANDARD ROOM 

DOUBLE ROOM

125

208

306

255

208

255

208

125

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

169

281

413

344

281

344

281

169

SINGLE ROOM

99

165

243

203

165

203

165

99

SGL 1+1 CHD (0-5,99)

100

166

244

204

166

204

166

100

SGL 1+1 CHD (6-12,99)

100

166

244

204

166

204

166

100

DBL 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

126

209

307

256

209

256

209

126

SGL 1+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

101

167

245

205

167

205

167

101

DBL 2+1 CHD (0-5,99)

126

209

307

256

209

256

209

126

DBL 2+1 CHD (6-12,99)

146

229

327

276

229

276

229

146

1 BEDROOM APARTMENT 

APARTMENT 2 AD

165

275

409

318

275

318

275

165

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

189

298

433

341

298

341

298

189

APARTMENT 2 AD+EXTRA BED

[2. ADL]

212

321

455

365

321

365

321

212

APT2 1+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

177

287

422

330

287

330

287

177

APT2 2+1 CHD (0-5,99)

166

276

410

319

276

319

276

166

APT2 2+1 CHD (6-12,99)

177

287

422

330

287

330

287

177

APT2 2+2 CHD (0-5,99) (6-12,99)

178

288

423

331

288

331

288

178

APT2 2+2 CHD (6-12,99) (6-12,99)

190

299

434

342

299

342

299

190

APT2 3+1 CHD (0-5,99)

190

299

434

342

299

342

299

190

APT2 3+1 CHD (6-12,99)

201

310

445

354

310

354

310

201

Доплата за поглед на стаза за

соба на ден

16

16

16

16

16

16

16

16

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Минимум престој

4

4

4

4

4

4

4

4

Отказ

Под 3 дена

1 ноќ

Под 14 дена

2 ноќи

Под 28 дена

3 ноќи

Под 7 дена

2 ноќи

Под 14 дена

2 ноќи

Под 7 дена

2 ноќи

Под 14 дена

2 ноќи

Под 3 дена

1 ноќ

No Show

10%

30%

100%

45%

30%

45%

30%

10%

Соби: мини бар,балкон,телефон,САТ ТВ

Опис: конференциска сала, бизнис центар,затворен базен, ноќен клуб,лоби бар,ресторан,фитнес сала,сауна,масажа,ски гардероба,сеф

Попусти и доплати:Доплата за Новогодишна вечера 145 Еур за возрасни и 75 Еур за деца

Локација: 50 метри од ски лифтовите

Цената вклучува: користење на затворен базен,сауна, паркинг,интернет,

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

 

 

 

// $(".covid19").on('click', function() { // $(".covid19").fadeOut().remove(); // });