Пребарување

Внесете клучни зборови:

Крстарења

NORWEGIAN EPIC 8 ДЕНА -ЗАПАДЕН МЕДИТЕРАН ОД РИМ

NORWEGIAN EPIC
8 ДЕНА -ЗАПАДЕН МЕДИТЕРАН ОД РИМ

Крстарење со Norwegian Epic 5*   

ПРОМОЦИЈАТА вклучува – пакет пијалоци, пакет специјализирани оброци, интернет пакет, кредит на бродот од 50 УСД,                                                                      

Термин: Април-Септември.2022

* Цените вклучуваат пристанишни такси и веќе  се пресметани попусти, доколку има промоција.

 

Дата

Тип на понуда

Внатрешна кабина

Надворешна кабина

Кабина со балкон

Апартман

20.4.2022

NCL  Cruises | Промоција!

648 €

915 €

1.006 €

27.4.2022

NCL  Cruises | Промоција!

694 €

915 €

1.006 €

4.5.2022

RCCL  Cruises | Промоција!

687 €

960 €

1.045 €

11.5.2022

RCCL  Cruises | Промоција!

599 €

775 €

898 €

17.5.2022

NCL  Cruises | Промоција!

772 €

960 €

1.142 €

24.5.2022

RCCL  Cruises | Промоција!

694 €

954 €

1.142 €

31.5.2022

NCL  Cruises | Промоција!

778 €

954 €

1.136 €

7.6.2022

NCL  Cruises | Промоција!

824 €

1.045 €

1.168 €

14.6.2022

NCL  Cruises | Промоција!

824 €

1.227 €

1.402 €

21.6.2022

NCL  Cruises | Промоција!

960 €

1.311 €

1.500 €

28.6.2022

NCL  Cruises | Промоција!

960 €

1.318 €

1.500 €

5.7.2022

NCL  Cruises | Промоција!

960 €

1.409 €

1.500 €

12.7.2022

NCL  Cruises | Промоција!

1.006 €

1.409 €

1.591 €

19.7.2022

NCL  Cruises | Промоција!

960 €

1.402 €

1.493 €

26.7.2022

NCL  Cruises | Промоција!

1.038 €

1.409 €

1.500 €

2.8.2022

NCL  Cruises | Промоција!

954 €

1.357 €

1.454 €

9.8.2022

NCL  Cruises | Промоција!

954 €

1.363 €

1.545 €

16.8.2022

NCL  Cruises | Промоција!

908 €

1.272 €

1.454 €

23.8.2022

NCL  Cruises | Промоција!

863 €

1.272 €

1.357 €

30.8.2022

NCL  Cruises | Промоција!

863 €

1.311 €

1.409 €

6.9.2022

NCL  Cruises | Промоција!

1.097 €

1.682 €

1.851 €

13.9.2022

NCL  Cruises | Промоција!

1.006 €

1.675 €

1.857 €

20.9.2022

NCL  Cruises | Промоција!

1.227 €

1.942 €

2.033 €

  

*Цените на крстарењето се директно поврзани со достапноста и системите на компаниите за крстарење. Затоа, цените наведени овде не се загарантирани, сè додека не бидат проверени и потврдени од нашиот тим.

 

 

Важни напомени -Цените дадени во табелата се изработени врз основа на најповолната понуда од авио компанијата и конретна бродска компанија, расположливоста за сместување на лет и кабина на брод е на основа на моменталната состојба, како на авионот, така и на бродот.

Day

Time

Activity

Port of Call

Country

Wed

07:00 PM

DEPART

CIVITAVECCHIA ROME

ITALY

Thu

07:00 AM

ARRIVE-DOCK

LIVORNO FLORENCE PISA

ITALY

Thu

07:00 PM

DEPART

LIVORNO FLORENCE PISA

ITALY

Fri

08:00 AM

ARRIVE-TENDER

CANNES

FRANCE

Fri

06:00 PM

DEPART

CANNES

FRANCE

Sat

01:00 PM

ARRIVE-DOCK

PALMA MAJORCA

SPAIN

Sat

08:00 PM

DEPART

PALMA MAJORCA

SPAIN

Sun

06:00 AM

ARRIVE-DOCK

BARCELONA

SPAIN

Sun

05:00 PM

DEPART

BARCELONA

SPAIN

Mon

10:00 AM

ARRIVE-DOCK

AJACCIO

FRANCE

Mon

04:00 PM

DEPART

AJACCIO

FRANCE

Tue

08:30 AM

ARRIVE-DOCK

NAPLES POMPEII

ITALY

Tue

07:00 PM

DEPART

NAPLES POMPEII

ITALY

Wed

06:00 AM

ARRIVE-DOCK

CIVITAVECCHIA ROME

ITALY

Во арнажманот е вклучено:

• Сместување

• Превоз до некои од најубавите места на земјата преку бродот за крстарење

• Програми за деца и тинејџери (3-17 години) и посебни области за време на деновите на море до 22:30 часот и од поаѓање до 22:30 часот за време на пристанишните денови

• Оброци во бесплатни ресторани, т.е.

• Ладен чај, малку сокови во бифето (за појадок), редовно кафе, чај и ледена вода

• Цела забава на бродот (со исклучок на забава за вечера во кино и тематски појадок)

• Уметнички аукции

• Активности покрај базенот

• Пристап до фитнес објекти

• Избор на  презентации на бродот

• Активности на спортски терен

• Користење на надворешни базени и топли кади

• ТВ програма во соба (освен за филмови на барање)

• Телефонски повици на бродот (од соба до кабина)

• Користење на приватен студио салон ако престојувате во студио сместување на Norwegian Breakaway, Norwegian Epic, Pride и Norwegian Escape

•Доколку гостите се сместени во апартман  добиваат дополнителни удобности, врз основа на категоријата на сместување.

Во аранжманот не е вклучено:

• Надоместоци за услуги/надоместоци

• Оброци во специјализирани ресторани

•                               Алкохолни пијалоци

• Газирани пијалоци и некои други безалкохолни пијалоци

• Спа и салонски услуги

• Часови за вежбање

• Казино

• Забава за јадење

• Трансфери (освен ако не се однапред купени со авионски/морски пакети)

• Хотелски престој пред/пост-крстарење (освен ако не е однапред купен)

• Екскурзии на брегот

• Фотографија

•                               Интернет пристап

• Услуги за седење бебиња

• Специјалистички семинари на одборот

• Купување уметност

• Купувања во продавница за подароци

• Видео аркада

• Телефонски повици од бродот

• Wi/Fi и сателитска врска за таблети, телефони/мобилни уреди

• Услуги за перење

• Користење на Медицинскиот центар

 

• Достава на пица

 

Начин и правила на плаќање:

Корисникот е должен да го плати остатокот од цената на крстарењето најдоцна 45 дена пред датумот на започнување на патувањето .

Плаќањето може да се изврши во готово или со дебитна / кредитна картичка во канцеларијата на агенцијата или со банкарски трансфер до банкарските сметки наведени во потврдата / договорот.

 

Потребни документи и правила:

 

Услови за резервација и начин на плаќање :

 

Флексибилни услови за резервација и промена (важи само за промоција) :

 

 

Цената е дадена во евра и пресметана во денари, по курс 1 евро = 62 денари

 

Напомена:

Минимален број на патници на база на која е калкулирана цената на аранжманот, изнесува 2 возрасни 

 

Забелешки:

 

За оваа патување важат општите услови на патување

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: