Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

PALLINI BEACH 4*+, Kalithea

PALLINI BEACH 4*+, Kalithea

PALLINI BEACH 4* KALITHEA                 www.g-hotels.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

4

25.04-19.05

09.10-27.10

20.05-09.06

25.09-08.10

10.06-23.06

11.09-24.09

24.06-21.07

21.08-10.09

22.07-20.08

Double Room for Single Use

60

88

116

130

150

Double Room Side Sea View

37

54

70

79

91

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Bungalow 1st Row

48

65

84

95

109

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Bungalow 2nd Row

37

54

75

84

98

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Bungalow 3rd or 4th row

35

50

70

79

91

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Suite Front Sea View

56

80

105

119

138

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

35%

35%

35%

35%

35%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Suite Site Sea View

50

75

94

108

127

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лице

35%

35%

35%

35%

35%

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

40%

40%

40%

40%

40%

Полупансион

14

14

14

14

14

1 дете од 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99

40%

40%

40%

40%

40%

Мин. Престој

2

2

3

4

4

Stayover tax 3 EUR пособа на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

Cancellation policy:

For cancellations made from 7 days to 5 days prior to arrival, 1 night cancellation fees.

For cancellations made 4 days to 3 days prior to arrival , 30% cancellation fees.

For cancellations made 2-1 days prior to arrival, 60% cancellation fees.

For non-show or early departure, 100% cancellation fees

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: