Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

PEFKI DELUXE RESIDENCES, PEFKOHORI

PEFKI DELUXE RESIDENCES, PEFKOHORI

PEFKI DELUXE RESIDENCES PEFKOHORI                     www.pefkideluxeresidences.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ

0

01.04-13.05

08.10-31.10

14.05-10.06

11.06-08.07

09.07-22.07

23.07-19.08

20.08-16.09

17.09-07.10

Studio Deluxe Pool View

34

39

46

55

64

57

47

1 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool Front

51

44

51

62

71

63

52

Apartment Deluxe Split Level Pool View up to 4 pax

51

62

75

93

107

96

77

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Apartment Deluxe 1 Bedroom Pool View up to 4 pax

59

72

85

102

117

104

86

3-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

4-то лице

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од

2-11.99 г.

20%

20%

20%

20%

20%

20%

20%

Studio Deluxe Pool View for single use

60

71

83

99

115

103

85

1 дете од

2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Појадок

12

12

12

12

12

12

12

Деца од

2-11.99 г.

8

8

8

8

8

8

8

Мин. престој

3

5

5

7

7

7

5

Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД