Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Porfi Beach 3+*, NIKITI

Porfi Beach 3+*, NIKITI

PORFI ***+ NIKITI                                                                                      www.porfi.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

26.04-02.06

27.09-13.10

03.06-23.06

16.09-26.09

24.06-14.07

01.09-26.09

15.07-31.08

 

Single Room

1Ad

32

49

66

85

 

Double Room

2Ad

43

57

76

95

 

Double Superior

2Ad

50

66

86

114

 

3Ad

67

90

116

154

 

2Ad+1ch(0-1)

50

66

86

114

 

2Ad+1ch(2-11.99)

50

66

86

114

 

Family Room Superior

2Ad

59

86

105

133

 

3Ad

80

116

141

179

 

3Ad+1ch(0-1)

80

116

141

179

 

3Ad+1ch(2-11.99)

80

116

141

179

 

2Ad+1ch(0-1)

59

86

105

133

 

2Ad+1ch(2-11.99)

59

86

105

133

 

2Ad+2ch(0-1)

59

86

105

133

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

59

86

105

133

 

2Ad+2ch(2-11.99)

73

107

130

166

 

Junior Suite

2Ad

80

119

146

164

 

3Ad

80

119

146

164

 

3Ad+1ch(0-1)

80

119

146

164

 

3Ad+1ch(2-11.99)

80

119

146

164

 

2Ad+1ch(0-1)

80

119

146

164

 

2Ad+1ch(2-11.99)

80

119

146

164

 

2Ad+2ch(0-1)

80

119

146

164

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

80

119

146

164

 

2Ad+2ch(2-11.99)

80

119

146

164

 

Promo Room

2Ad

40

49

67

76

 

Suite Family

2Ad

106

146

164

190

 

3Ad

106

146

164

190

 

3Ad+1ch(0-1)

106

146

164

190

 

3Ad+1ch(2-11.99)

106

146

164

190

 

2Ad+1ch(0-1)

106

146

164

190

 

2Ad+1ch(2-11.99)

106

146

164

190

 

4Ad

106

146

164

190

 

2Ad+2ch(0-1)

106

146

164

190

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

106

146

164

190

 

2Ad+2ch(2-11.99)

106

146

164

190

 

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

Single Room

1Ad

44

60

78

97

 

Double Room

2Ad

66

81

99

118

 

Double Superior

2Ad

73

90

109

137

 

3Ad

102

125

150

188

 

2Ad+1ch(0-1)

73

90

109

137

 

2Ad+1ch(2-11.99)

78

95

115

143

 

Family Room Superior

2Ad

82

109

128

156

 

3Ad

114

150

176

214

 

3Ad+1ch(0-1)

114

150

176

214

 

3Ad+1ch(2-11.99)

119

157

181

220

 

2Ad+1ch(0-1)

82

109

128

156

 

2Ad+1ch(2-11.99)

87

115

134

161

 

2Ad+2ch(0-1)

82

109

128

156

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

87

115

134

161

 

2Ad+2ch(2-11.99)

108

143

166

201

 

Junior Suite

2Ad

103

141

168

186

 

3Ad

115

154

180

198

 

3Ad+1ch(0-1)

115

154

180

198

 

3Ad+1ch(2-11.99)

120

159

186

203

 

2Ad+1ch(0-1)

103

141

168

186

 

2Ad+1ch(2-11.99)

108

148

175

192

 

2Ad+2ch(0-1)

103

141

168

186

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

108

148

175

192

 

2Ad+2ch(2-11.99)

115

154

180

198

 

Promo Room

2Ad

62

72

91

99

 

Suite Family

2Ad

129

168

186

212

 

3Ad

141

180

198

224

 

3Ad+1ch(0-1)

141

180

198

224

 

3Ad+1ch(2-11.99)

147

186

203

230

 

2Ad+1ch(0-1)

129

168

186

212

 

2Ad+1ch(2-11.99)

135

175

192

219

 

4Ad

152

191

209

235

 

2Ad+2ch(0-1)

129

168

186

212

 

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

135

175

192

219

 

2Ad+2ch(2-11.99)

141

180

198

224

 

Минимум престој

2

3

4

4

 

Опис:базен,ресторан,таверна,пул бар,кафе бар,фитнес,тенис

Соби:клима, балкон ,ТВ,фрижидер,фен

Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРСИТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5 % ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: