Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Portes Beach 4*,Касандра

Portes Beach 4*,Касандра

PORTES BEACH **** POTIDEA                                      www.portesbeach.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН

 

15.04-20.05

28.09-31.10

21.05-13.06

10.09-27.09

14.06-27.07

28.08-09.09

28.07-27.08

DOUBLE ROOM FOR SINGLE USE

1Ad+1ch(2-13.99)

57

94

147

166

SINGLE ROOM

1Ad

44

78

123

138

1Ad+1ch(0-1)

44

78

123

138

DOUBLE ROOM

2Ad

64

104

164

185

3Ad

80

140

220

249

3Ad+1ch(0-1)

80

140

220

249

3Ad+1ch(2-13.99)

80

140

220

249

2Ad+1ch(0-1)

64

104

164

185

2Ad+1ch(2-13.99)

64

104

164

185

2Ad+2ch(0-1)

64

104

164

185

2Ad+2ch(0-1)(2-13.99)

64

104

164

185

2Ad+2ch(2-13.99)

80

130

204

231

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

76

125

196

221

3Ad

95

168

264

298

3Ad+1ch(0-1)

95

168

264

298

3Ad+1ch(2-13.99)

95

168

264

298

2Ad+1ch(0-1)

76

125

196

221

2Ad+1ch(2-13.99)

76

125

196

221

2Ad+2ch(0-1)

76

125

196

221

2Ad+2ch(0-1)(2-13.99)

76

125

196

221

2Ad+2ch(2-13.99)

95

156

245

276

PROMO ROOM

2Ad

59

96

150

170

3Ad

73

129

203

229

3Ad+1ch(0-1)

73

129

203

229

3Ad+1ch(2-13.99)

73

129

203

229

2Ad+1ch(0-1)

59

96

150

170

2Ad+1ch(2-13.99)

59

96

150

170

2Ad+2ch(0-1)

59

96

150

170

2Ad+2ch(0-1)(2-13.99)

59

96

150

170

2Ad+2ch(2-13.99)

73

119

188

212

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЧЕНО

DOUBLE ROOM FOR SINGLE

1Ad+1ch(2-13.99)

86

137

193

212

SINGLE ROOM

1Ad

61

102

148

165

1Ad+1ch(0-1)

61

102

148

165

DOUBLE ROOM

2Ad

96

151

215

236

3Ad

120

204

291

318

3Ad+1ch(0-1)

120

204

291

318

3Ad+1ch(2-6.99)

120

204

291

318

2Ad+1ad+1ch(7-13.99)

120

204

344

378

2Ad+1ch(0-1)

96

151

215

236

2Ad+1ch(2-6.99)

96

151

215

236

2Ad+1ch(7-13.99)

96

151

269

295

2Ad+2ch(0-1)

96

151

215

236

2Ad+2ch(0-1)(2-6.99)

96

151

215

236

2Ad+2ch(0-1)(7-13.99)

96

151

269

295

2Ad+2ch(2-6.99)

120

190

269

295

2Ad+2ch(2-6)(7-13.99)

120

190

269

295

2Ad+2ch(7-13.99)

120

190

323

354

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

108

172

248

273

3Ad

136

233

334

368

3Ad+1ch(0-1)

136

233

334

368

3Ad+1ch(2-6.99)

136

233

334

368

3Ad+1ch(7-13.99)

136

233

396

436

2Ad+1ch(0-1)

108

172

248

273

2Ad+1ch(2-6.99)

108

172

248

273

2Ad+1ch(7-13.99)

108

172

309

341

2Ad+2ch(0-1)

108

172

248

273

2Ad+2ch(0-1)(2-6.99)

108

172

248

273

2Ad+2ch(0-1)(7-13.99)

108

172

309

341

2Ad+2ch(2-6.99)

136

215

309

341

2Ad+2ch(2-6.99)(7-13.99)

136

215

309

341

2Ad+2ch(7-13.99)

136

215

371

409

PROMO ROOM

2Ad

88

140

198

218

3Ad

111

189

267

293

3Ad+1ch(0-1)

111

189

267

293

3Ad+1ch(2-6.99)

111

189

267

293

3Ad+1ch(7-13.99)

111

189

316

347

2Ad+1ch(0-1)

88

140

198

218

2Ad+1ch(2-6.99)

88

140

198

218

2Ad+1ch(7-13.99)

88

140

248

272

2Ad+2ch(0-1)

88

140

198

218

2Ad+2ch(0-1)(2-6.99)

88

140

198

218

2Ad+2ch(0-1)(7-13.99)

88

140

248

272

2Ad+2ch(2-6.99)

111

175

248

272

2Ad+2ch(2-6)(7-13.99)

111

175

248

272

2Ad+2ch(7-13.99)

111

175

297

326

Мин. Престој

3

3

4

4

                Stayover tax 3 EUR за соба на ден , се плаќа на лице место                

Опис:ресторан,лоби бар,снек бар,пул бар,базен,детски базен,детско игралиште,диско, тенис,одбојка на плажа,фитнес центар сауна,анимација,билијард,пинг понг,мини маркет,Тв салон, златара,сеф,спортови на вода,конференциска сала

Соби:клима,телефон,ТВ,фрижидер, балкон

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: