Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* POTIDEA

PORTES LITHOS LUXURY RESORT 5* POTIDEA

 

 

 

 

 

 

 

Portes Lithos Luxury Resort Chalkidiki

https://porteslithos.reserve-online.net/?view=loyalty

 

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: