Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

POSEIDON hotel Spa Resort 4*, Ситонија

POSEIDON hotel Spa Resort 4*, Ситонија

POSEIDON RESORT 4* NEA MARMARAS                          www.poseidonresorthotel.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА–СЕ ВКЛУЧЕНО

 

18.05-31.05

01.10-15.10

01.06-16.06

21.09-30.09

17.06-07.07

03.09-30.09

08.07-26.07

27.07-19.08

20.08-02.09

Superior Room

57

80

101

130

130

130

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 0-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite

69

86

126

156

165

160

Трето лице

28

35

51

62

66

64

Четврто лице

28

35

51

62

66

64

1 дете од 0-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

дете од 0-12.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 0-12.99 г.

28

35

51

62

66

64

Мин.престој

2

3

4

5

5

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 08.07 ДО 02.09.2019 ВАЖИ ЗА JUNIOR SUITE 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 03.09 ДО 20.09.2019 ВАЖИ ЗА JUNIOR SUITE

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 17.06 ДО 07.07.2019 ВАЖИ ЗА JUNIOR SUITE

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 25% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 15.10.2019 ВАЖИ ЗА JUNIOR SUITE

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 25% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 18.05 ДО 16.06.2019 ВАЖИ ЗА JUNIOR SUITE

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 08.07 ДО 02.09.2019 ВАЖИ ЗА SUPERIOR ROOM 

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 21.09 ДО 15.10.2019 ВАЖИ ЗА SUPERIOR ROOM

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПЕРИОД ОД 18.05 ДО 07.07.2019 ВАЖИ ЗА SUPERIOR ROOM

(УПЛАТА 50% ДО 05.04.2019)