Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Potidea Palace 4+ *Касандра \ Халкидики

Potidea Palace 4+ *Касандра \ Халкидики

POTIDEA PALACE 4+ POTIDEA                                                           www.potidea-palace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО ВО ЕВРА

 

 

29.04-24.05

01.10-14.10

25.05-14.06

17.09-30.09

15.06-12.07

24.08-16.09

13.07-23.08

 

DOUBLE ROOM ECO STREET VIEW

2Ad

124

155

230

265

 

3Ad

155

193

287

332

 

2Ad+1ch(0-1)

124

155

230

265

 

2Ad+1ch(2-11.99)

124

155

230

265

 

DOUBLE DELUXE FOR SINGLE USE

1Ad

108

136

250

287

 

1Ad+1ch(0-1)

108

136

250

287

 

DOUBLE DELUXE

2Ad

136

169

250

287

 

3Ad

169

212

312

359

 

2Ad+1ch(0-1)

136

169

250

287

 

2Ad+1ch(2-11.99)

136

169

250

287

 

DOUBLE SUPERIOR

2Ad

146

181

267

307

 

3Ad

182

227

334

383

 

2Ad+1ch(0-1)

146

181

267

307

 

2Ad+1ch(2-11.99)

146

181

267

307

 

FAMILY DELUXE

2Ad

168

207

305

373

 

3Ad

210

259

381

467

 

3Ad+1ch(0-1)

210

259

381

467

 

3Ad+1ch(2-11.99)

210

259

381

467

 

2Ad+1ch(0-1)

168

207

305

373

 

2Ad+1ch(2-11.99)

168

207

305

373

 

2Ad+2ch(0-1)

168

207

305

373

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

168

207

305

373

 

2Ad+2ch(2-11.99)

210

259

381

467

 

JUNIOR SUITE

2Ad

191

232

333

399

 

3Ad

240

291

415

498

 

3Ad+1ch(0-1)

240

291

415

498

 

3Ad+1ch(2-11.99)

240

291

415

498

 

2Ad+1ch(0-1)

191

232

333

399

 

2Ad+1ch(2-11.99)

191

232

333

399

 

2Ad+2ch(0-1)

191

232

333

399

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

191

232

333

399

 

2Ad+2ch(2-11.99)

240

291

415

498

 

SUITE

2Ad

206

252

372

450

 

3Ad

256

315

465

561

 

3Ad+1ch(0-1)

256

315

465

561

 

3Ad+1ch(2-11.99)

256

315

465

561

 

3Ad+2ch(0-1)

256

315

465

561

 

3Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

256

315

465

561

 

3Ad+2ch(2-11.99)

307

378

558

674

 

2Ad+1ch(0-1)

206

252

372

450

 

2Ad+1ch(2-11.99)

206

252

372

450

 

2Ad+2ch(0-1)

206

252

372

450

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

206

252

372

450

 

2Ad+2ch(2-11.99)

256

315

465

561

 

2Ad+3ch(0-1)

206

252

372

450

 

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-11.99)

206

252

372

450

 

2Ad+3ch(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

256

315

465

561

 

2Ad+3ch(2-11.99)

256

315

465

561

 

DOUBLE DELUXE SEA VIEW

2Ad

149

188

275

316

 

3Ad

187

235

344

394

 

2Ad+1ch(0-1)

149

188

275

316

 

2Ad+1ch(2-11.99)

149

188

275

316

 

SUITE SEA VIEW

2Ad

225

276

408

491

 

3Ad

282

345

511

613

 

3Ad+1ch(0-1)

282

345

511

613

 

3Ad+1ch(2-11.99)

282

345

511

613

 

3Ad+2ch(0-1)

282

345

511

613

 

3Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

282

345

511

613

 

3Ad+2ch(2-11.99)

338

414

612

736

 

2Ad+1ch(0-1)

225

276

408

491

 

2Ad+1ch(2-11.99)

225

276

408

491

 

2Ad+2ch(0-1)

225

276

408

491

 

2Ad+2ch(0-1)(2-11.99)

225

276

408

491

 

2Ad+2ch(2-11.99)

282

345

511

613

 

2Ad+3ch(0-1)

225

276

408

491

 

2Ad+3ch(0-1)(0-1)

(2-11.99)

225

276

408

491

 

2Ad+3ch(0-1)(2-11.99)(2-11.99)

282

345

511

613

 

2Ad+3ch(2-11.99)

282

345

511

613

 

SUITE PRESIDENTIAL SEA VIEW

2Ad

439

555

815

1015

 

2Ad+1ch(0-1)

439

555

815

1015

 

Мин. престој

5

5

5

5

 

Опис:целосно климатизиран,ресторан,узерија,бар,пул бар,бар на плажа,базен,дтески базен, детско игралиште, мини клуб,мини маркет, тенис ,кошарка,фитнес,сауна,пинг понг,билијард, видео игри,одбојка на плажа,спортови на вода,нуркање,продавници, конференциски центар и др.

Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 EBD

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

ЗА ЦЕЛОСНА УЛАТА 5 ДЕНА ПОСЛЕ ПОТВРДУВАЊЕ НА РЕЗЕРВАЦИЈА ДОПОЛНИТЕЛНИ 5% ПОПУСТ

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: