Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

ROYAL PARADISE BEACH RESORT 5*, POTOS

ROYAL PARADISE BEACH RESORT 5*, POTOS

ROYAL PARADISE BEACH RESORT  POTOS                   www.royalparadise.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

25.04-01.05

18.05-31.05

23.09-29.09

02.05-17.05

30.09-11.10

01.06-28.06

09.09-22.09

29.06-26.07

26.08-08.09

27.07-25.08

Double Standard

46

41

64

87

93

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

Double Standard SV

58

51

75

98

104

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

Double Superior up to 4 pax GV

46

41

64

87

93

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

дете од 3 до6.99

18

18

27

27

27

дете од 7 до12.99

29

29

38

38

38

Double Superior up to 4 pax SV

58

51

75

98

104

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

дете од 3 до6.99

18

18

27

27

27

дете од 7 до12.99

29

29

38

38

38

Double Royal SV

69

61

87

116

127

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

Double Deluxe SV

81

72

104

139

150

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

Double Deluxe up to 4 pax SV

81

72

104

139

150

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете од 7 до 12.99

18

18

27

27

27

дете од 3 до6.99

35

35

35

35

35

дете од 7 до12.99

35

35

35

35

35

Suite Classic up to 5 pax

104

93

150

196

219

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3 до6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3 до6.99

46

46

46

46

46

1 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 7-12.99

46

46

46

46

46

Suite up to 5pax Deluxe

150

134

196

254

277

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3 до6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3 до6.99

46

46

46

46

46

1 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 7-12.99

46

46

46

46

46

Suite up to 5pax VIP

173

155

219

277

300

Трето лице

70%

70%

70%

70%

70%

Четврто лице

70%

70%

70%

70%

70%

1 дете од 3 до 6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 3 до6.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 3 до6.99

46

46

46

46

46

1 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 7-12.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 7-12.99

46

46

46

46

46

Double Room for single use SV

98

87

128

177

187

Полупансион

12

12

12

12

12

Деца од 2-12.99

6

6

6

6

6

Мин. престој

3

3

3

5

7

Stayover tax 4 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место

Опис: а ла карт рестора, лекар,интернет,перална,паркинг,базен,детски базен., бар, пул бар,детско игралиште,пинг понг, тенис,Спортови на бода и др.

Соби:клима,интернет,фрижидер,сеф,САТ ТВ

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 01.06 ДО 22.09.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.02.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 25.04 ДО 31.05.2019 И ОД 23.09 ДО 11.10.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.03.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 01.06 ДО 22.09.2019

( УПЛАТА 100% ДО 20.03.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 25.04 ДО 31.05.2019 И ОД 23.09 ДО 11.10.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.04.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 25.04 ДО 11.10.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.05.2019 )

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: