Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

S&O Villas Вили Крф \ Вили Грција

S&O Villas
Вили Крф \ Вили Грција

S&O VILLAS DASSIA CORFU                     sando.villas

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

2

20.04.20
17.05.20

18.05.20
07.06.20

08.06.20
05.07.20

06.07.20
23.08.20

24.08.20
30.08.20

31.08.20
06.09.20

07.09.20
20.09.20

21.09.20
25.10.20

VILLA ANNA FOUR BEDROOMS PRIVATE POOL

2 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

1 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

3 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

4 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

5 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

6 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

7 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

8 ADL

311

467

700

836

700

583

467

311

VILLA DAPHNE TWO BEDROOMS PRIVATE POOL

2 ADL

233

340

515

622

515

418

340

233

1 ADL

233

340

515

622

515

418

340

233

3 ADL

233

340

515

622

515

418

340

233

4 ADL

233

340

515

622

515

418

340

233

VILLA LILLY THREE BEDROOMS PRIVATE POOL

2 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

1 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

3 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

4 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

5 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

6 ADL

272

408

603

729

603

505

408

272

Мин. Престој

7

7

7

7

7

7

7

7

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: