Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Sani Woods Apartments, Akti Sani

Sani Woods Apartments, Akti Sani

SANI WOODS APARTMMENTS AKTI SANI       www.saniwoods.gr

ЦЕНИ ЗА ДНЕВЕН НАЕМ ВО ЕВРА

5

29.05-12.06

13.06-10.07

11.07-06.09

07.09-27.09

APARTMENT 1 BEDROOM

2Ad

116

152

179

225

2Ad+1ch(0-1)

116

152

179

225

2Ad+1ch(2-11.99)

116

152

179

225

MAISONETTE 2 BEDROOMS

2Ad

160

211

249

309

3Ad

160

211

249

309

3Ad+1ch(0-1)

160

211

249

309

3Ad+1ch(2-11.99)

160

211

249

309

2Ad+1ch(0-1)

160

211

249

309

2Ad+1ch(2-11.99)

160

211

249

309

4Ad

160

211

249

309

2Ad+2ch(0-1)

160

211

249

309

2Ad+2ch(0-1)

(2-11.99)

160

211

249

309

2Ad+2ch(2-11.99)

160

211

249

309

STUDIO

2Ad

75

98

115

145

STUDIO 2 LEVEL UPPER FLOOR

2Ad

97

128

150

189

Мин. престој

2

3

5

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа во агенција

Опис: 2 км. од плажа, паркинг, отворен базен, детско игралиште, детски базен, WI-FI

Соби: балкон, клима, кујна, САТ ТВ, фен, фрижидер