Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Serenity Suites, NIKITI

Serenity Suites, NIKITI

SERENITY SUITES NIKITI                               https://www.serenitysuiteshalkidiki.gr/

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ

5

01.07.20-14.07.20

15.07.20-31.07.20

JUNIOR SUITE GARDEN/POOL VIEW

2Ad

118

141

SUITE DELUXE GARDEN POOL VIEW

2Ad

118

141

3Ad

136

162

2Ad+1ch(0-1)

118

141

2Ad+1ch

(2-11.99)

127

152

SUITE EXECUTIVE GARDEN POOL VIEW

2Ad

133

159

3Ad

150

180

3Ad+1ch(0-1)

150

180

3Ad+1ch

(2-11.99)

159

190

2Ad+1ch(0-1)

133

159

2Ad+1ch

(2-11.99)

141

170

4Ad

168

201

2Ad+2ch(0-1)

133

159

2Ad+2ch

(0-1)(2-11.99)

141

170

2Ad+2ch

(2-11.99)

150

180

Мин. престој

1

1

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

14 days prior arrival date 0% chanrge
within 14 days prior arrival date 50% charge
Non Show or cancellation at arrival date: 100% charge
At non show bookings hotel remain the right to cancel the booking without further information to the guest
100% At Early Departure , penalty of remaining stay

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: