Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2020/2021

SKI OPENING на Копаоник

SKI OPENING на Копаоник

Нова сезона нова гондола, нови ски стази!

3 ноќи: 3.12.-6.12./ 10.12.-13.12. / 17.12.-20.12./ 24.12. - 27.12. и 7 ноќи: 06.12. - 13.12.2020 i 13.12. - 20.12.2020.

Најдобрите понуди за 7ноќи:

Jat Apartmani 2*

226€ по лице за 7ноќи во студио за 4 лица и 6дневен скипас..

*можност за доплата за полупансион, 17€ од лице на ден. Дополнителна акција плаќате 6 а добивате 7 полупансиона.
Дадената цена е за термин 06.12 – 13.12.2020.

Club A Hotel 3*

389€ по лице за 7 ноќи со полупансион и 6 дневен скипас во соба за 2 лица.

Дадената цена е за термин 06.12 – 13.12.2020.

Hotel Srebrna lisica 3*

296€ по лице за 7 ноќи со полупансион и 6 дневен скипас, во соба за две лица.

Дадената цена е за термин 06.12 – 13.12.2020

Hotel Angella SPA & WELLNESS 4*

490€ по лице за 7 ноќи со полупансион и 6 дневен ски пас, во соба за 2 лица.
Дадената цена е за термин 06.12. – 13.12.2020.

Во продолжение погледнете ги најдобрите понуди за 3 ноќевања:

Hotel Srebrna Lisica 3*

148€ по лице за 3 ноќи со полупаснион и 2 дневен скипас, во соба за две лица.

Дадената цена е за термин 10.12-13.12,2020.

Hotel Angella SPA & WELLNESS 4*

205€ по лице за 3 ноќи со пулупансион и 2 дневен скипас, во соба за две лица.

Дадената цена е за термин 3.12. – 6.12.2020.

Hotel Grand 4*

260€ по лице за 3 ноќи со полупансион и 2дневен скипас, во соба за 2 лица.

Дадената цена е за термин 3.12. – 6.12.2020.

Club A 3*

177€ по лице за 3 ноќевања со полупансион и 2дневен скипас, во соба за две лица.

Дадената цена е за термин 3.12. – 6.12.2020.