Пребарување

Внесете клучни зборови:

Wellnes and Spa

Spa Hotel Spartak

Spa Hotel Spartak

 

 

 

 

 

 

 

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овој регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.

Хотелот СПАРТАК 3* ( Св.Никола) се наоѓа во центарот на градот на главната пешачка улица. Располага со внатрешен базен, спа центар, класичен ресторан, средоземноморски ресторан, снек бар и пиано бар.

 

Пакетите важат  до 31.12.2022 година - освен за  семинари, конгреси  и државни празници.

Двoдневен пакет  (Недела-Четврток)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 111 132 132 152 286 307
1adl+1chd (дo 12г.) 103 124 129 150 286 307
2adl 122 142 152 173 286 307
2adl+1chd ( дo 4г.) 122 142 152 173 286 307
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 152 173 183 x 286 307
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x 286 307

                                                            Цени се вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

 Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Двoдневен пакет  (Викенд)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 132 152 152 173 307 307
1adl+1chd (дo 12г.) 121 141 147 167 307 307
2adl 142 163 173 193 307 307
2adl+1chd ( дo 4г.) 142 163 173 193 307 307
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 173 193 203 x 307 307
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x 307 307

                                                            Цени се вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Двoдневен пакет(комбиниран)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 122 143 142 163 297 322
1adl+1chd (дo 12г.) 112 132 138 159 297 322
2adl 132 152 163 183 297 322
2adl+1chd ( дo 4г.) 132 152 163 183 297 322
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 163 183 193 x 297 322
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x x 322

 Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Тридневен пакет  (Недела-Четврток)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 158 187 187 218 408 437
1adl+1chd (дo 12г.) 147 176 185 215 408 437
2adl 173 202 218 247 408 437
2adl+1chd ( дo 4г.) 173 202 218 247 408 437
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 219 248 264 X 408 437
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) X X X X 408 437

                                                            Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Тридневен пакет  (Четврток-Сабота)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon

Studio/Fam room  max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 178 207 207 236 426 466
1adl+1chd (дo 12г.) 164 193 201 230 426 466
2adl 193 222 201 230 426 466
2adl+1chd ( дo 4г.) 193 222 201 230 426 466
2adl+1chd (од 4г. дo 12г.) 239 268 283 x 426 466
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x 426 466

                                                              Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Тридневен пакет  (Сабота-Понеделник)

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 169 198 198 227 419 453
1adl+1chd (дo 12г.) 156 186 193 222 419 453
2adl 180 213 227 256 419 453
2adl+1chd ( дo 4г.) 180 213 227 256 419 453
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 230 259 273 X 419 453
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) X X X X 419 453

                                                            Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Петдневен пакет  “Relax “

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 261 307 307 353 690 759
1adl+1chd (дo 12г.) 240 286 297 343 690 759
2adl 284 330 350 396 690 759
2adl+1chd ( дo 4г.) 284 330 350 396 690 759
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 360 406 427 x 690 759
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x x x

                                                             Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Седумдневен пакет Spa&Active

Сместување DBL standard DBL standard so balkon DBL clasic DBL clasic so balkon Studio/Fam room max

3adl/2adl+2chd(12g)

Family room so balkon 3adl/2adl+2chd(12g)
1adl 349 412 408 469 913 1006
1adl+1chd (дo 12г.) 322 383 397 458 913 1006
2adl 379 440 469 530 913 1006
2adl+1chd (од 4г. дo 12г. ) 487 548 576 530 913x 1006
3ADL  (2ADL+2CHD -12 г.) x x x x   1006

                                                            Цени вo €, се плаќа вo денари 1€ = 62 мкд

Цените се за соба за соодветниот број на гости и вклучуваат:

 

Цените се дадени во евра, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд