Пребарување

Внесете клучни зборови:

ПРОМОТИВНИ ПОНУДИ

SPANIJA I PORTUGALIJA 28.12.2022

SPANIJA I PORTUGALIJA 28.12.2022

 

 

 

 

 

 

 

Шпанија и Португалија
МАДРИД – САЛАМАНКА – ПОРТО – ЛИСАБОН

Поаѓање: 28 декември 2022 година / Враќање: 5 јануари 2023 година
9 дена (8 ноќевања) – со авион и автобус.

FIRST MINUTE ПОПУСТ ОД 80 € ПО ЛИЦЕ ЗА УПЛАТИ ДО 25 ОКТОМВРИ ИЛИ ДО ПОПОЛНИ КАПАЦИТЕТИТЕ ЗА ПРВАТА МИНУТА ПОНУДА.
НЕ ВАЖИ ЗА ДОПОЛНУВАЊЕТО ЗА ЕДНОКРЕВЕТНА СОБА.

 

 

newwaysoftravel Превземи целосна понуда