Пребарување

Внесете клучни зборови:

Зима 2023

STARA PLANINA RESORT 4*, Kopaonik

STARA PLANINA RESORT 4*, Kopaonik

 

 

 

 

 

Hotel Stara Planina 0

https://hotelstaraplanina.com/rs/naslovna/promo-ponude/mini-break.html

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: