Пребарување

Внесете клучни зборови:

НОВА ГОДИНА 2021

Sv.Nikola Hotel & Spa, Sandanski

Sv.Nikola Hotel & Spa, Sandanski

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Во подножјето на Пирин планина, во центарот на градот Сандански се наоѓа хотел Свети Никола.
СПА центарот на хотел “Свети Никола” се напојува со минерална вода 75 ° С од  природен извор.
Минералната вода во комбинација со уникатната клима на градот нуди можност за вистинска релаксација.
Хотелот има 63 двокреветни соби, 21 еднокреветни соби и 7 апартмани.

Располага со:

СПА центар: затворен базен со минерална вода, сауна, римска бања, солна соба, фитнес;
Безжичен интернет;
Снек бар,
Пиано бар,
Основен ресторан,
Ресторан Плумари,
Конференциска сала  ….

Тридневен пакет – Нова Година

Новогодишна вечера во РЕСТОРАНОТ во хотелот Свети Никола
Цените се за СОБА

сместување 1 ADL 1 ADL+CHD
(до 12 г.)
2 ADL 2 ADL+CHD
(до 4 г.)
2 ADL+CHD
(до 4-12 г.)
3 ADL
DBL standard 350 520 610 675 145 х
DBL classic 390 590 695 695 760 х
STD 590 720 780 780 840 870

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

DBL – двокреветна соба, STD – студио, ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цената вклучува:
– 3 ноќевања со појадок
– Новогодишна вечера во ресторанот Свети Никола
– Празнична вечера на шведска маса на 02.01.21
– Бесплатно користење на затворен базен со минерална вода,
– Надворешен термален базен тип џакузи,
– Сауна, римска бања, теретана, солена соба,
– Безжичен интернет во сите простории и заеднички простории,
– 24-часовен чуван паркинг,
– Хотелско осигурување, туристичка такса и ДДВ

Четиридневен пакет – Нова Година

Новогодишна вечера во РЕСТОРАНОТ во хотелот Свети Никола

Цените се за СОБА

сместување 1 ADL 1 ADL+CHD
(до 12 г.)
2 ADL 2 ADL+CHD
(до 4 г.)
2 ADL+CHD
(до 4-12 г.)
3 ADL
DBL standard 399 574 674 674 738 х
DBL classic 450 660 776 776 840 х
STD 698 762 880 880 946 974

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

DBL – двокреветна соба, STD – студио,  ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цената вклучува:
– 4 ноќевања со појадок
– Новогодишна вечера во ресторанот Свети Никола
– Празнична вечера на шведска маса на 02.01.21
– Бесплатно користење на затворен базен со минерална вода,
– Надворешен термален базен тип џакузи,
– Сауна, римска бања, теретана, солена соба,
– Безжичен интернет во сите простории и заеднички простории,
– 24-часовен чуван паркинг,
– Хотелско осигурување, туристичка такса и ДДВ

Тридневенпакет – Нова Година

Новогодишна вечера во ПИАНО БАР – Свети Никола
Цените се за СОБА

сместување 1 ADL 1 ADL+CHD
(до 12 г.)
2 ADL 2 ADL+CHD
(до 4 г.)
2 ADL+CHD
(до 4-12 г.)
3 ADL
DBL standard 325 475 560 560 608 х
DBL classic 365 545 640 640 690 х
STD 570 680 730 730 770 790

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

DBL – двокреветна соба, STD – студио,  ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

 

Цената вклучува:
– 3 ноќевања со појадок
– Новогодишна вечера во ПИАНО БАР во склоп на хотелот Свети Никола
– Празнична вечера на шведска маса на 02.01.21 во ресторанот на хотелот Свети Никола
– Бесплатно користење на затворен базен со минерална вода,
– Надворешен термален базен тип џакузи,
– Сауна, римска бања, теретана, солена соба,
– Безжичен интернет во сите простории и заеднички простории,
– 24-часовен чуван паркинг,
– Хотелско осигурување, туристичка такса и ДДВ

Четиридневен пакет – Нова Година

Новогодишна вечера во ПИАНО БАР – Свети Никола
Цените се за СОБА

сместување 1 ADL 1 ADL+CHD
(до 12 г.)
2 ADL 2 ADL+CHD
(до 4 г.)
2 ADL+CHD
(до 4-12 г.)
3 ADL
DBL standard 370 530 620 620 670 х
DBL classic 420 615 725 725 770 х
STD 670 715 830 830 870 898

Цените се во €, плаќање во денарска противвредност 1€ = 62,00 мкд

DBL – двокреветна соба, STD – студио, ADL – возрасен, CHD – дете,
BB – Ноќевање со појадок, HB – Полупансион

Цената вклучува:
– 4 ноќевања со појадок
– Новогодишна вечера во ПИЈАНО БАРОТ во склоп на хотел Свети Никола
– Празнична вечера на маса во ресторанот на хотел Свети Никола на 02.01.20г.
– Бесплатно користење на затворен базен со минерална вода,
– Надворешен термален базен тип џакузи,
– Сауна, римска бања, теретана, солена соба,
– Безжичен интернет во сите простории и заеднички простории,
– 24-часовен чуван паркинг,
– Хотелско осигурување, туристичка такса и ДДВ

Сместување:

57 двокреветни, 21 еднокреветни соби.

Двокреветна соба класик:
( Брачен кревет или два единечни, нова гарнитура )
Максимален капацитет: 2 возрасни + 1 дете до 12 год.

Двокреветна соба стандард:
( Брачен кревет или два единечни )
капацитет: 2 возрасни + 1 дете до 12 год.

Еднокреветна соба класик:
( Единечен кревет, нов мебел )
Максимален капацитет: 1 возрасен

Еднокреветна соба стандард:
( Единечен кревет )
Максимален капацитет: 1 возрасен.

https://hotelsvetinikola.com/about-us/