Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

Thassos Grand Resort 5*, Тасос \ Грчки Острови

Thassos Grand Resort 5*,
Тасос \ Грчки Острови

HASSOS GRAND RESORT 5* AGIOS IOANNIS                    www.thassosgrandresort.com

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

 

25.04-31.05

24.09-06.10

01.06-30.06

10.09-23.09

01.07-27.07

28.08-09.09

28.07-27.08

Double Room Garden View

42

61

80

87

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Sea View

58

73

96

101

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Double Room Beach and Pool Front

67

84

110

117

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Suite

93

117

153

161

Трето лице

70%

70%

70%

70%

дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Полупансион

23

23

23

23

Деца од 2-11.99 г.

12

12

12

12

Мин. престој

2

3

5

5

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 31.05.2019

И ОД 24.09 ДО 06.10.2019 ( УПЛАТА 100% ДО 05.02.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2019 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 23.09.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.02.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 25% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 31.05.2019

И ОД 24.09 ДО 06.10.2019 ( УПЛАТА 100% ДО 05.03.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 23.09.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.03.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 25.04 ДО 31.05.2019

И ОД 24.09 ДО 06.10.2019 ( УПЛАТА 100% ДО 05.04.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.03.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.06 ДО 23.09.2019

( УПЛАТА 100% ДО 05.04.2019 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.04.2019 5% ПОПУСТ ( УПЛАТА 100% ДО 05.05.2019 )