Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Tiamo Secrets, VOURVOUROU Вили Халкидики \ Вили Грција

Tiamo Secrets, VOURVOUROU
Вили Халкидики \ Вили Грција

TIAMO SECRETS VOURVOUROU www.tiamosecrets.com

ЦЕНИ ЗА COБA НА ДЕН ВО ЕВРА – НОЌЕВАЊЕ

1

01.04-31.05

01.10-31.10

01.06-30.06

01.09-30.09

01.07-31.08

BEACH FRONT VILLA ( +EXTERNAL STUDIO )

2 Adults

381

527

761

3 Adults

381

527

761

4 Adults

381

527

761

5 Adults

381

527

761

6 Adults

381

527

761

7 Adults

381

527

761

8 Adults

381

527

761

2Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

2Ad+2Ch (0-11.99)

381

527

761

2Ad+3Ch (0-11.99)

381

527

761

2Ad+4Ch

381

527

761

2Ad+5Ch (0-11.99)

381

527

761

2Ad+6Ch (0-11.99)

381

527

761

3Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

3Ad+2Ch (0-11.99)

381

527

761

3Ad+3Ch (0-11.99)

381

527

761

3Ad+4Ch (0-11.99)

381

527

761

3Ad+5Ch (0-11.99)

381

527

761

4Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

4Ad+2Ch (0-11.99)

381

527

761

4Ad+3Ch (0-11.99)

381

527

761

4Ad+4Ch (0-11.99)

381

527

761

5Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

5Ad+2Ch (0-11.99)

381

527

761

5Ad+3Ch (0-11.99)

381

527

761

6Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

6Ad+2Ch (0-11.99)

381

527

761

7Ad+1Ch (0-11.99)

381

527

761

PALM GARDEN VILLA

2 Adults

303

411

644

3 Adults

303

411

644

4 Adults

303

411

644

5 Adults

303

411

644

6 Adults

303

411

644

2Ad+1Ch (0-11.99)

303

411

644

2Ad+2Ch (0-11.99

303

411

644

2Ad+3Ch (0-11.99)

303

411

644

2Ad+4Ch (0-11.99)

303

411

644

3Ad+1Ch (0-11.99)

303

411

644

3Ad+2Ch (0-11.99)

303

411

644

3Ad+3Ch (0-11.99)

303

411

644

4Ad+1Ch (0-11.99)

303

411

644

4Ad+2Ch (0-11.99)

303

411

644

5Ad+1Ch (0-11.99)

303

411

644

RIVER BEACH VILLA

2 Adults

215

293

381

3 Adults

215

293

381

4 Adults

215

293

381

2Ad+1Ch (0-11.99)

215

293

381

2Ad+2Ch (0-11.99)

215

293

381

3Ad+1Ch (0-11.99)

215

293

381

Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: