Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2021

VILLA GEORGE KRIOPIGI

VILLA GEORGE KRIOPIGI

VILLA GEORGE KRIOPIGI

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -НОЌЕВАЊЕ

 

25.05-18.06

11.09-30.09

19.06-30.06

01.09-10.09

01.07-14.07

21.08-31.08

15.07-20.08

APARTMENT 2 BEDROOMS FIRST FLOOR

2Ad

51

67

86

102

3Ad

51

67

86

102

3Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

2Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

4Ad

51

67

86

102

2Ad+2ch(0-12.99)

51

67

86

102

APARTMENT EXCEL MIN 4 PAX FIRST FLOOR

2Ad

67

90

112

135

3Ad

67

90

112

135

3Ad+1ch(0-12.99)

67

90

112

135

2Ad+1ch(0-12.99)

67

90

112

135

4Ad

67

90

112

135

2Ad+2ch(0-12.99)

67

90

112

135

APARTMENT 2 BEDROOMS GROUND FLOOR

2Ad

51

67

86

102

3Ad

51

67

86

102

3Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

2Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

4Ad

51

67

86

102

2Ad+2ch(0-12.99)

51

67

86

102

STUDIO GROUND FLOOR

2Ad

40

51

64

75

MAISONETTE

2Ad

51

67

86

102

3Ad

51

67

86

102

3Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

2Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

4Ad

51

67

86

102

2Ad+2ch(0-12.99)

51

67

86

102

APARTMENT 2 BEDROOMS SECOND FLOOR

2Ad

51

67

86

102

3Ad

51

67

86

102

3Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

2Ad+1ch(0-12.99)

51

67

86

102

4Ad

51

67

86

102

2Ad+2ch(0-12.99)

51

67

86

102

APPARTMENT SUPERIOR SECOND FLOOR

2Ad

62

78

102

122

3Ad

62

78

102

122

3Ad+1ch(0-12.99)

62

78

102

122

2Ad+1ch(0-12.99)

62

78

102

122

4Ad

62

78

102

122

2Ad+2ch(0-12.99)

62

78

102

122

STUDIO SECOND FLOOR

2Ad

40

51

64

75

STUDIO SUPERIOR SECOND FLOOR

2Ad

45

56

72

84

APARTMENT 2 BEDROOMS SMALL

2Ad

49

62

81

93

3Ad

49

62

81

93

2Ad+1ch(0-12.99)

49

62

81

93

Мин. престој

2

2

2

2

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62,00 МКД

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: