Пребарување

Внесете клучни зборови:

Лето 2022

Villagio Maistro 3* Лефкада \ Грција'

Villagio Maistro 3*
Лефкада \ Грција

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VILLAGIO MAISTRO 3* LEFKADA                            www.maistro.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

10/0

01.05-05.06

06.06-19.06

20.06-21.07

22.07-25.08

26.08-10.09

11.09-14.09

15.09-30.09

Apartment

38

38

56

73

56

38

38

Трето лице

15

15

15

15

15

15

15

Четврто лице

15

15

15

15

15

15

15

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 г.

15

15

15

15

15

15

15

Deluxe Apartment

43

43

61

79

61

43

43

Трето лице

15

15

15

15

15

15

15

Четврто лице

15

15

15

15

15

15

15

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 г.

15

15

15

15

15

15

15

Deluxe Studio

33

33

43

61

43

33

33

Трето лице

15

15

15

15

15

15

15

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

15

15

15

15

15

15

15

Maisonette

38

38

56

 

 

 

 

Трето лице

15

15

15

15

15

15

15

Четврто лице

15

15

15

15

15

15

15

1 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 г.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

3 дете од 2-11.99 г.

15

15

15

15

15

15

15

Мин. престој

3

5

5

5

5

3

3

Stayover tax 1.5 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62.00 МКД

Cancelled 8-14 days before check-in 50% of total amount

Cancelled 1-7 days before check-in 70% of total amount

Early departure 100% of total amount

Non show 100% of total amount

 

https://www.maistro.gr/lefkada-hotels/lefkas-hotel.htm 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: