Пребарување

Внесете клучни зборови:

Визи

ТУРИСТИЧКА ВИЗА ЗА АНГЛИЈА

ТУРИСТИЧКА ВИЗА ЗА АНГЛИЈА

Аплицирање за Британска Виза во Македонија

2500 денари

Советување и припрема на документација со преведување на англсики. Пополнување онлајн апликација, уплата со картица, закажување на термин во канцеларија, следење на процесот.

 

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ

Пред да извршите резервација, Ве молиме да ги проверите посебните услови за патување на Вашата дестинација поради актуелната состојба со Ковид 19, во надлежната амбасада или на следните линкови: